Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η φιέστα της Μπαρτσελόνα

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπαρτσελόνα, επέστρεψε το μεσημέρι της Κυριακής στην Βαρκελώνη θριαμβεύτρια από την Αγγλία. Ο γύρος της πόλης με ανοικτό πούλμαν είχε διάρκεια 3.5 ώρες και άλλη μία ώρα κράτησε η φιέστα στο "Καμπ Νόου", ενώ ακολουθεί... Σακίρα!
Η αποστολή της Μπαρτσελόνα έφτασε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης, El Prat, το μεσημέρι, με τους Κάρλες Πουγιόλ και Πεπ Γκουαρντιόλα να βγαίνουν πρώτοι από το αεροπλάνο, με το τρόπαιο του Champions League στα χέρια.

Στις 17:30, ώρα Ελλάδας, ξεκίνησε ο γύρος της Βαρκελώνης με το ανοικτό πούλμαν που είχε χρησιμοποιηθεί και λίγες μέρες νωρίτερα στον εορτασμό του πρωταθλήματος.
Μπροστά στο πούλμαν τοποθετήθηκαν και τα τρόπαια (Ευρώπης και Ισπανίας), ενώ η... βόλτα στην πόλη θα είχε διάρκεια 3.5 ωρών και στις 21:00 έφτασαν οι πρωταθλητές Ευρώπης στο "Καμπ Νόου".

Οι θύρες στο γήπεδο της "Μπάρτσα" ήταν προγραμματισμένο να ανοίξουν στις 18:00, αλλά άνοιξαν τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα, για λόγω ασφαλείας, καθώς είχε συγκεντρωθεί πολύ κόσμος και οι κερκίδες γέμισαν μέσα σε λίγα λεπτά!

Μέχρι να φτάσει η αποστολή στο γήπεδο, κρατούσαν συντροφιά τους φιλάθλους εκεί διάφορα μουσικά συγκροτήματα.

Κατά τις 21:00 έφτασε στο "Καμπ Νόου" η κούπα και η φιέστα ξεκίνησε με τους παίκτες να κάνουν την είσοδό του και να αποθεώνονται.

Η φιέστα στο "Καμπ Νόου" είχε διάρκεια σχεδόν μίας ώρας, στις 22:00 ολοκληρώθηκε και ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα εν συνεχεία θα πάνε... Σακίρα. Η Κολομβιανή σταρ, σύντροφος του Ζεράρ Πικέ, θα δώσει συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης, το "Μοντζουΐκ".
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου