Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Δώνης: "Μπουρδέλο το ελληνικό κράτος"

Με σκληρά λόγια για την διαιτησία και το ελληνικό κράτος μίλησε ο Γιώργος Δώνης, χαρακτηρίζοντάς το μπουρδέλο, ενώ αναφέρθηκε λεπτομερώς στα τραγελαφικά που συνέβησαν κατά την διάρκεια και το τέλος του τελικού.

Ο Έλληνας προπονητής, μίλησε για αθλιότητα, συμφώνησε με τον Σπανό πως ήταν ένα ματς παρωδία, ενώ είπε για τους παίκτες του που προσπάθησαν να προστατέψουν τις οικογένειές τους από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Όσο για την διαιτησία, ο τεχνικός του Ατρομήτου στάθηκε στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ, όπου ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν σε θέση οφσάιντ
"Ζούμε σε μια αθλιότητα, ο τελικός ήταν παρωδία. Ήταν ένα έργο στημένο και σκηνοθετημένο. Δεν είναι δυνατόν σ' έναν τελικό ποδοσφαίρου να τρώνε ξύλο οι ποδοσφαιριστές μου προσπαθώντας να προστατέψουν τις οικογένειές τους και να δέχονται επίθεση μπαίνοντας στα αποδυτήρια με σκυμμένο κεφάλι. Μάλιστα τους σημαδεύουν με πιστόλι.

Το ελληνικό κράτος είναι ένα μπουρδέλο. Όταν το αουτσάιντερ μένει πίσω με γκολ δύο μέτρα οφσάιντ δεν έχεις κάτι άλλο να πεις. Η ΑΕΚ πήρε ένα κάλπικο τίτλο", είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Δώνης.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου