Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Σκάνδαλο με Γκιγκς

Μπλεγμένος σε ερωτική υπόθεση φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς αφού σύμφωνα με βρετανικά μέσα έχει ερωτοτροπήσει με μοντέλο από την Ουαλία.
Αν γυρίσουμε τον χρόνο πίσω...η "παρτενέρ" του 37άχρονου ποδοσφαιριστή, ήταν καλεσμένη παλαιότερα σε... κουτσομπολίστικη εκπομπή, και είχε πει πως είχε βρεθεί με έναν πολύ γνωστό Ουαλό ποδοσφαιριστή...

Από τότε τα σενάρια για να βρεθεί το ποιος είχαν φουντώσει και πιο συγκεκριμένα γύρω από το όνομα του έμπειρου ποδοσφαιριστή... χωρίς όμως μέχρι τότε να υπάρχει σιγουριά για το αν είναι ο ίδιος.
Στο δια ταύτα λοιπόν, τα βρετανικά μέσα τις τελευταίες μέρες όλο και "βομβάρδιζαν" τον Τύπο με δημοσιεύματα που είχαν ως πρωταγωνιστή τον Γκιγκς, αλλά αυτήν την φορά με αποδεικτικά στοιχεία.




Η Βρετανίδα, γνωστή από τη συμμετοχή της στο "Big Brother" της χώρας της, εμφανίστηκε ως το απόλυτο θύμα και ξέσπασε σε κλάματα διότι μόνο το δικό της όνομα έχει διασυρθεί ενώ αυτό του "παντρεμένου" μένει ακόμα κρυφό.

Όχι ακόμη τουλάχιστον, αφού φημολογείται πως τα δύο πρόσωπα τα είδαν πριν δύο μέρες να βγαίνουν από μπαρ του Μάντσεστερ.

Η αγγλική δικαιοσύνη λοιπόν μέχρι στιγμής "κλείνει" όπως λέμε τα μάτια στην υπόθεση αφού δεν έχει επιλήψιμα στοιχεία, παρόλο που η ίδια η 28άχρονη έμμεσα πλην σαφώς έχει δείξει το θύτη...αν θεωρείτε θύτης!

Έτσι λοιπόν για να κληθεί ο ποδοσφαιριστής των "κόκκινων διαβόλων" σε απολογία θα πρέπει να υπάρξει άρση του προσωπικού απορρήτου του παίκτη στις τηλεφωνικές κλήσεις αλλά και στα e-mail που φέρεται να έχει ανταλλάξει με την Ουαλή μοντέλα.


 

Τέλος, Η… ηθικότατη Imogen πάντως ως "θύμα" στην υπόθεση, αισθάνεται σαν να την έχουν πετάξει ως θήραμα στα λιοντάρια, δεδομένου ότι το δικό της όνομα δεν προστατεύτηκε...

Η υπόθεση παρακολουθείται από την αγγλική δικαιοσύνη και το μόνο σίγουρο είναι πως τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν νέα στοιχεία σε αυτήν την περίεργη υπόθεση!
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου