Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Συνάντηση Φερέιρα με Νούνο Γκόμεζ

Συνάντηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Νούνο Γκόμεζ αποκαλύπτουν δημοσιεύματα με τον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει διερευνητική συζήτηση στον 35χρονο επιθετικό για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο "τριφύλλι".
Δημοσίευμα από την Πορτογαλία και όχι μόνο ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον επιθετικό της Μπενφίκα, Νούνο Γκόμεζ.

Μάλιστα κάνουν λόγο για συνάντηση με τον τεχνικό του "τριφυλλιού" Ζεσουάλδο Φερέιρα που του μετέφερε την επιθυμία να έρθει στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα τόσο η πορτογαλική ιστοσελίδα "A' Bola" όσο και η γνωστή ιστοσελίδα "tuttomercatoweb" (που αναπαράγει το δημοσίευμα των Πορτογάλων)  αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει στην λίστα του τον Νούνο Γκόμεζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα.

Ο 35χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο και των Μπράγκα και Πουέμπλα, με τη δεύτερη να του έχει κάνει μια πολύ καλή οικονομική προσφορά, ωστόσο θα ήταν δέλεαρ για εκείνον μια πιθανή μεταγραφή στον Παναθηναϊκό που θα συμμετέχει και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

"Μετά την αποχώρηση του από την Μπενφίκα, ο Νούνο Γκόμες ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο τόσο η Μπράγκα όσο και η Πουέμπλα από το Μεξικό, θέλουν τον παίκτη", υποστηρίζει το δημοσίευμα.

Βέβαια, μπορεί ο τεχνικός των "πράσινων" να έκανε μια διερευνητική επαφή για να διαπιστώσει αν ο γνωστός επιθετικός θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα, και τίποτα παραπάνω, αφού δεν γνωρίζει πως θα κινηθεί η ομάδα για την απόκτηση παικτών αν πρώτα δεν προκύψουν πωλήσεις.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου