Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Την "μπλόκαρε" στα σκαλιά της εκκλησίας

Το πιο ωραίο γκολ της καριέρας του ή το "μπλοκάρισμα" της ζωής του έκανε ο Αλέξανδρος Τζόρβας που πλέον μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων, με την εκλεκτή της καρδιά του Χρυσαυγή Ατσιδάκου. Πολλοί συμπαίκτες του και φίλοι ήταν στην τελετή (photostory).
Στον Άγιο Δημήτριο Λιουμπαρδέας, ο Αλέξανδρος Τζόρβας έβαλε τέλος της εργένικη ζωή και παντρεύτηκε την πανέμορφη εκλεκτή της καρδιάς του Χρυσαυγή Ατσιδάκου παρουσία πολλών συμπαικτών του.

Πλέον ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και συνάμα πορτιέρο της Εθνικής Ελλάδος όπως πολλοί συμπαίκτες του μπήκε στο κλαμπ των παντρεμένων.
Το παρών στην τελετή γάμου έδωσαν μεταξύ άλλων ο ιστορικός πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ Γιώργος Βαρδινογιάννης καθώς επίσης και οι συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, Γιώργος Καραγκούνης, Σωτήρης Νίνης, Αντώνης Πετρόπουλος, Στέργος Μαρίνος, Νίκος Σπυρόπουλος και Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το παρών έδωσαν ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου και ο Γιάννης Ζαβραδινός ενώ παρόντες ήταν και ο πρώην τεχνικός διευθυντής των "πράσινων" Κώστας Αντωνίου όπως και ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων και παλαίμαχος γκολκίπερ, Τάκης Οικονομόπουλος.

Τέλος παρόντες ήταν και αρκετοί φίλοι του από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, Σωτήρης Κυργιάκος, Αλέξανδρος Τζίολης και Ηλίας Κώτσιος αλλά και οι Στέλιος Γιαννακόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Γιώργος Τζαβέλας.
 Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου