Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Πιλάβιος:"Αμφιβάλλω για το το επόμενο πρωτάθλημα"

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος τόνισε ότι αμφιβάλει αν μπορεί να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα αν δεν γίνει εκκαθάριση.
Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Realfm 97,8", ανέφερε ακόμη ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα συμμετέχει κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακόμη είπε για τις συνομιλίες του με ορισμένους από τους κατηγορούμενους ότι αλίμονο αν δεν μιλάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με όλους αλλά ενδεχομένως να έδωσε παραπάνω αέρα, ίσως λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασία.
Για το θέμα του Ολυμπιακού Βόλου, ανέφερε:"Είναι ευθύνη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας. Χρειάζεται τελεσίδικη απόφαση για να μην παίξει. Θα αγωνιστεί κανονικά".

Ο κ. Πιλάβιος επεσήμανε εξάλλου ότι:"Αν δεν γίνει εκκαθάριση, αμφιβάλλω αν μπορεί να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα".

Εξάλλου όταν ρωτήθηκε για τις συνομιλίες του με ορισμένους από τους κατηγορούμενους, τόνισε:"Αλίμονο αν δεν μιλάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με όλους. Ενδεχομένως να έδωσα παραπάνω αέρα, ίσως λόγω χαρακτήρα και ιδιοσυγκρασίας".

Συνεχίζοντας ακόμη είπε ότι:"Μιλάω με όλο τον κόσμο. Επειδή  έχουν παγιδεύσει δύο τηλέφωνα πιστεύετε ότι με τους άλλους 30 δεν μιλάω; Είναι μέσα στα πλαίσια των καθηκόντων μου".
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου