Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Έκλεισε ο Κοστάνσο

Παίκτης του Ολυμπιακού και τυπικά για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο 30χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας Φράνκο Κοστάνσο. Την Παρασκευή αναμένεται στην Αθήνα

Την εστία του Ολυμπιακού θα υπερασπίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Φράνκο Κοστάνσο, καθώς οι επαφές του μάνατζερ του Αργεντινού γκολκίπερ με την διοίκηση των Πειραιωτών είχαν αίσιο τέλος.

Η αρχική διαφορά που είχε παρατηρηθεί μεταξύ του εκπροσώπου του Κοστάνσο, Χόρχε Σιστερπίλερ με την ΠΑΕ την Τετάρτη, γεφυρώθηκε στο ραντεβού της Πέμπτης και έτσι ο Αργεντινός τερματοφύλακας ανήκει οριστικά στους Πειραιώτες.
Ο Κοστάνσο ο οποίος αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Βασιλεία.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας (5/9/1980) αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην Ρίβερ Πλέιτ (2001-05, 87 συμμετοχές), το 2005-06 είχε 31 συμμετοχές με την Αλαβές, ενώ από το 2006 μέχρι πρόσφατα υπερασπίστηκε για 141 ματς την εστία της Βασιλείας. Έχει Ιταλικό διαβατήριο και μια συμμετοχή το 2003 στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Επιβεβαίωση μέσω twitter

Στο μεταξύ, την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό επιβεβαίωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο twitter, ο Φράνκο Κοστάνσο.



Αρχικά ο 30χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας έγραψε στην προσωπική του σελίδα "ΠΑΕ Ολυμπιακός" και λίγο αργότερα "El equipo en el que voy a jugar es Olympiakos. Acordé un contrato por tres años. Mañana lo estaremos firmando (σ.σ. Η νέα μου ομάδα θα είναι ο Ολυμπιακός. Συμφώνησα για συμβόλαιο τριών ετών. Αύριο θα υπογράψω)".Πηγή : http:/www.sport24.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου