Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πρότειναν Γκάγκο στον Ολυμπιακό

Ο Αργεντίνος χαφ Γκάγκο είναι εκτός πλάνων του Μουρίνιο και προτάθηκε στο Λιμάνι. Διαβάστε γιατί είναι δύσκολη η μεταγραφή του.
Όσο η θέση του βασικού αμυντικού χαφ μένει ..."ορφανή", τόσο οι προτάσεις των μάνατζερ προς τους ανθρώπους του Ολυμπιακού θα πέφτουν βροχή.

Όπως αναφέρει ο "Πρωταθλητής", γραφείο μάνατζερ από την Ισπανία που συνεργάζεται με τον Μαρσέλο Λομπίγια ο οποίος έχει τα δικαιώματα του Φερνάντο Γκάγκο, πρότεινε τον Αργεντίνο "κόφτη".
Ο Γκάγκο πήγε το 2007 από την Μπόκα Τζούνιορς στην Ρεάλ έναντι του ποσού των 22.000.000 ευρώ, ωστόσο την περσινή χρονιά τραυματίστηκε στο γόνατο και έμεινε εκτός για περισσότερους από 3 μήνες, μετρώντας συνολικά μόνο 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο Αργεντίνος, με το ιταλικό διαβατήριο, επέστρεψε υγιέστατος και συμμετείχε στο πρόσφατο Copa America (συνολικά 33 συμ. με την Εθνική του), ωστόσο είναι εκτός πλάνων του Ζοσέ Μουρίνιο.

Φυσικά και η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, όχι τόσο για το υψηλό κόστος της μεταγραφής του, αλλά για το γεγονός ότι για 25χρονο (γεν. 10/04/1986) εν ενεργεία διεθνή με την Αργεντινή αναμένεται να ενδιαφερθούν σύλλογοι από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου