Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Λεοντίου: "Εχω να αποδείξω πράγματα στον Παναθηναϊκό"

Το γεγονός ότι στην επιστροφή του την φετινή σεζόν θέλει να αποδείξει πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Σωτήρης Λεοντίου. Αλμέιδα: "Να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο" (vds)
Η επιστροφή του και μόνο αποτελεί μια πρόκληση για τον ίδιο. Ο Σωτήρης Λεοντίου γύρισε στον Παναθηναϊκό και κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Αυστρία τόνισε πως θέλει να δουλέψει για να αποδείξει πολλά στους "πράσινους".

Στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" πράγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις και ο Νούνο Αλμέιδα, το "δεξί" χέρι πλέον του Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Λεοντίου: "Εχω να αποδείξω πράγματα στον Παναθηναϊκό"

Λίγα λεπτά πριν αναχωρήσει με την αποστολή του Παναθηναϊκού για το Κίτσμπουελ της Αυστρίας, ο Σωτήρης Λεοντίου στα λίγα του λόγια τόνισε για την επιστροφή του: "Νοιώθω καλά και αυτό είναι το σημαντικό. Θέλω να δουλέψω για να καλύψω το έδαφος.

Το πόδι δε με πονάει και ελπίζω να μην έχω κάποια ενόχληση όσο ανεβαίνουν οι ρυθμοί των προπονήσεων. Θέλω να μείνω γιατί έχω να αποδείξω πράγματα στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος όμως ανήκει στον κύριο Φερέιρα".

Αλμέιδα: "Να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο"

Στο "Ελ. Βενιζέλος" έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ο νέος βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Νούνο Αλμέιδα για την προσφορά του στην ομάδα αλλά και τους στόχους του "τριφυλλιού".


 

"Για εμένα αποτελεί πραγματικά μια πού καλή ευκαιρία και ευχαρίστηση μου να εργαστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με αυτόν τον πραγματικά πολύ μεγάλο προπονητή, τον κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα, τον Ρουί και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Για την ώρα όλα είναι πολύ καλά. Πάμε στην Αυστρία για να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση σε ατομικό επίπεδο και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα".



Ερωτηθείς για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο της ομάδας, υποστήριξε:

"Το ιδανικό για εμάς είναι να προκριθούμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος μας. Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα. Σιγά, σιγά, θα ανεβάσουμε στροφές.

Στην παρούσα φάση πρέπει να προπονηθούμε καλά. Να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο".


  Πηγή : http://www.sport24.gr/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου