Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Πατάει... γκάζι για δύο αμυντικά χαφ και έναν επιθετικό

H σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό κατέληξε στην απόκτηση δύο αμυντικών χαφ και ενός επιθετικού. Δυσαρέσκεια της διοίκησης για τα νεύρα παικτών και πάγκου με Γαλατά όπως για τα καπνογόνα.
Η συνάντηση του Γιάννη Βρέντζου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν παρών σε όλη την διάρκεια της σε ανοικτή ακρόαση, ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (18/08).

Οι άνθρωποι τον Πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισαν να προχωρήσουν δυναμικά στην απόκτηση δύο αμυντικών χαφ αλλά και ενός επιθετικού. Παράλληλα έγινε γνωστή η δυσαρέσκεια της διοίκησης για τα νεύρα παικτών και πάγκου στο φιλικό με την Γαλατάσαραϊ όπως για τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί.
Πάμε να δούμε από την αρχή τι αποφασίστηκε στο meeting κορυφής ξεκινώνατς φυσικά από αυτό που "καίει" τους φίλους του Ολυμπιακού. Στο μεταγραφικό μέτωπο λοιπόν οι ερυθρόλευκοι ετοιμάζονται για δυναμικό φίνις!

Μακούν, Ορμπάιθ...

Στο ερώτημα ένας ή δύο αμυντικά χαφ, Βαλβέρδε και Μαρινάκης συμφώνησαν να αποκτηθούν τόσο ο Μακούν όσο και Ορμπάιθ! Ο πρώτος φυσικά είναι ο μεγάλος στόχος, μια μεταγραφή που ανεβάζει αισθητά το επίπεδο στο κέντρο της ομάδας. Η λεγόμενη μεταγραφή από το "πάνω ράφι", καθώς η αξία του Καμερουνέζου ανασταλτικού μέσου είναι αδιαμφισβήτητη.

Στα υπόψιν πάντα για τον βασικό κόφτη είναι και ο Χιλιανός Εστράδα ο οποίος είναι η επόμενη επιλογή σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του ποδοσφαιριστή της Άστον Βίλα.

Οσον αφορά τον παίκτη που θα συμπληρώσει τον Μακούν, θα είναι ο Ορμπάιθ. Βασική προϋπόθεση φυσικά για την απόκτηση του Βάσκου είναι η αποχώρηση πρώτα του Ουρτάδο, ωστόσο οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα είναι θετικές καθώς ο "Μωυσής" οδεύει για την ελβετική Ξαμάξ.

...και Ονουάτσι

Η είδηση όμως που προέκυψε από την συνάντηση, ήταν η ικανοποίηση του αιτήματος του Ερνέστο Βαλβέρδε για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού. Μάλιστα ο συγκεκριμένος στράικερ θα αγωνίζεται με ευχέρεια και στο αριστερό άκρο της γραμμής κρούσης και αυτή τη στιγμή το όνομα που συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι είναι ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι.

Νεύρα για τα νεύρα!

Πέρα από τα μεταγραφικά, του ανθρώπους τους Ολυμπιακού απασχόλησαν έντονα τα όσα συνέβησαν στο χθεσινό φιλικό με την Γαλατάσαραϊ. Αναφερόμαστε στις απαντήσεις που έδωσαν παίκτες και πάγκος στις τουρκικές προκλήσεις.

Βλέπετε, μπορεί τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκης την Τετάρτη το βράδυ να μην κόστισαν στην ομάδα, αυτό όμως οφείλεται αποκλειστικά στο γεγονός ότι επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση. Τα νεύρα των παικτών θα κοστίσουν σε επίσημο ματς, με αποκορύφωμα την απερισκεψία του Μιραλάς στο β' ημίχρονο.

Είναι  δεδομένο ότι η κλωτσιά του Βέλγου στον Ζαν, ως απάντηση στο σκληρό μαρκάρισμα που του έκανε, θα άφηνε τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες. Και σε αγώνα επιπέδου Champions League αυτά τα λάθη πληρώνονται!

Συγχαρητήρια για την συμπεριφορά Βαλβέρδε

Προβληματισμός στη διοίκηση υπάρχει και για την αντίδραση του πάγκου όταν ο Φατίχ Τερίμ... εξερράγη που δεν αποβλήθηκε ο Μιραλάς. Ο Τάσος Μητρόπουλος μάλιστα κινήθηκε με ιδιαίτερη... ένταση προς το μέρος του Τούρκου προπονητή, όπως και άλλα μέλη του πάγκου.

Ευτυχώς όμως ο Βαλβέρδε μπήκε στην μέση και ηρέμησε τα πνεύματα αγκαλιάζοντας τον Τερίμ. Αυτή η κίνηση του δεν έμεινε ασχολίαστη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη που του έδωσε συγχαρητήρια θεωρώντας ότι είναι το καλό παράδειγμα για όλους ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

Τέλος τα καπνογόνα!

Δυσαρέσκειας συνέχεια και για τους οπαδούς που παρά τις εκκλήσεις της Πειραιώτικης ΠΑΕ, άναψαν και πάλι δεκάδες καπνογόνα στο ματς. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει στο παρελθόν εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα για το συγκεκριμένο ζήτημα και δεν έχει σκοπό να αφήσει να συνεχίζεται αυτό το βιολί.

Μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε εντολή από εδώ και στο εξής όσοι οπαδοί δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις της ομάδας, να απομονώνονται. Σε δύσκολες οικονομικά εποχές και την ώρα που εξακολουθεί να βάζει χρήματα για την ενίσχυση των Πρωταθλητών Ελλάδας, δεν μπορεί να βλέπει μια μερίδα του κόσμου να κάνει κακό στον ίδιο τον Ολυμπιακό.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου