Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Κάρολ: "Ευρώπη... και τέλος καριέρας με ΟΦΗ"

Μηνύματα ελπίδας, φιλοδοξίας και "δίψας" για ποδόσφαιρο έδειξε στην παρουσίαση του ο Ρόι Κάρολ. Τι είπε ο παλιός πορτιέρο της Μάντσεστερ. Αποκαλυπτικός ο Μαχλάς για την ενίσχυση ομάδας και τα διοικητικά.
Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου τερματοφύλακα του ΟΦΗ, Ρόι Κάρολ από την διοίκηση των Κρητικών και τον Νίκο Μαχλά.

Ο Βοριοϊρλανδός πορτιέρο και παλιός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αφού ευχαρίστησε όσους τον έφεραν στο Ηράκλειο τόνισε πως θα ήθελε να τους δικαιώσει για την επιλογή τους. "Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης του ΟΦΗ για την υποδοχή τους. Θα δουλέψω αρκετά σκληρά και θα μιλήσω μέσα στο γήπεδο" τόνισε και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάρολ:

- Ποιος ήταν ο λόγος που αποδέχτηκες την πρόταση του ΟΦΗ

“Έπαιξα δύο χρόνια στην Δανία με την Όντενσε. Είχα ένα οικογενειακό πρόβλημα και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από τον ΟΦΗ, ήρθα να δω το μέρος και μου άρεσε αρκετά. Το έλληνικό πρωτάθλημα συναγωνίζεται το ελληνικό και το ισπανικό και μου άρεσε αυτό. Έχω μάθει τόσα πράγματα για τον ΟΦΗ”.

- Έπαιξε ρόλο το όνομα του Νίκου Μαχλά;

"Χθες βράδυ μιλήσαμε με το Νίκο και εκείνος ήταν και ένας λόγος που ήρθα στην ομάδα. Έχω μείνει εντυπωσιασμένος από την υποδοχή των ανθρώπων της ομάδας. Εγώ θέλω να δουλέψω σκληρά για να πάρω θέση στην 11αδα και γνωρίζω ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα".

- Τι γνωρίζεις για τον ΟΦΗ;

"Γνωρίζω πολλά για τον ΟΦΗ όπως ότι έπαιζε στην Β’ Εθνική και επανήλθε τώρα στην Σούπερ Λιγκ. Γιατί όχι να μην παίξω με τον ΟΦΗ στην Ευρώπη στα 2 χρόνια που έχω συμβόλαιο με την ομάδα; Δεν περίμενα ότι θα ερχόμουν να παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Όμως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι τώρα στον ΟΦΗ".

- Τι γνωρίζεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο;

"Είχα έρθει στην Ελλάδα με την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Είχα προτάσεις από την Κύπρο και την Ισπανία όμως προτίμησα τον ΟΦΗ γιατί θέλω να κλείσω εδώ την καριέρα μου".

- Για τα συναισθήματα σου;

"Πάντα είμαι πεινασμένος σαν ποδοσφαιριστής και για αυτόν τον λόγο άφησα την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ επειδή ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο. Είμαι πεινασμένος για να παίξω ποδόσφαιρο".

- Για τις συνθήκες που έχει συναντήσει στο Ηράκλειο;

"Η οικογένεια μου είναι ενθουσιασμένη με το Ηράκλειο και την Κρήτη. Τώρα θέλω να βρω ένα ωραίο σπίτι για να ζήσω με την οικογένεια μου".

Μαχλάς: "Δεν πίστεψα ότι μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα"


Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε στο πάνελ και ο Νίκος Μαχλάς ο οποίος αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόι Κάρολ λέγοντας:

"Είναι μεγάλη μας χαρα που θα πάιξει για την ομάδα μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε μαζί μας και εύχομαι με την εμπειρία του να προσφέρει χαρές όπως πρόσφεραν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση. Όταν άκουσα ότι αυτός ο τερματοφύλακας είναι ελεύθερος, μιλούσα με τον εκπρόσωπο του. Δεν πίστεψα ότι μπορεί να έρθει στην χώρα μας, το θεώρησα πολύ δύσκολο.

Ήταν καταλυτικές οι προσπάθειες που έγιναν, τον πείσαμε ότι είμαστε μια ομάδα με ιστορία. Είδε ότι βρίσκεται σε μια όμορφη χώρα και ένα όμορφο νησί. Από ότι μου είπε και ο ίδιος είναι χαρούμενος που θα έχουμε ένα ωραίο κοινό στο γήπεδο. Τα έλεγξε όλα και από ότι μου λέει είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται κοντά μας”.


"Ο Σουμπίνιο είναι παίκτης που μας ενδιαφέρει"


Ο πρόεδρος του ΟΦΗ δεν θέλησε να σχολιάσει κάποιο όνομα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ωστόσο αναφέρθηκε σε έναν παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό:

"Είμαι άνθρωπος που δεν θέλω να παίρνουν έκταση στον τύπο οι μεταγραφές. Ειμαι σε επαφή με τον προπονητή κάθε μέρα και έχουμε ένα πλάνο ώστε να έρθουν παίκτες στην ομάδα που θα την αλλάξουν επίπεδο. Σίγουρα, θα έρθουν παίκτες που θα κάνουν την ομάδα πιο ισχυρή και πιο δυνατή. Η ομάδα θα στηριχθεί στην ταχύτητα και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί παίκτες. Δεν είναι σκοπός να λέμε ονόματα. Ο Σουμπίνιο είναι παίκτης που ενδιαφέρει την ομάδα μας”.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις των Κρητικών υποστήριξε: "Αυτήν την στιγμή κοιτάζουμε για την απόκτηση 5 παικτών που θα είναι πρώτης γραμμής. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα και θα κοιτάξουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, παρόλο που είναι μικρά τα χρονικά περιθώρια, όμως έχουμε έναν προπονητή που πολύ γρήγορα η ομάδα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και το ίδιο θα κάνει και τώρα. Αν θα έρθουν παίκτες αύριο ή την Κυριακή και την Δευτέρα δεν είναι σωστό να πούμε. Με τα προβλήματα που τράβηξε η ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν βρει τον δρόμο τους. Ο κόσμος να ξέρει ότι μπορεί να έχουμε καθυστερήσει όμως οι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα θα είναι ιδανικοί”.

"Στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ομάδας"

Στην συνέχεια στάθηκε στην οικονομική εξυγίανση της ομάδας αλλά και στο γεγονός ότι ο Νίκος Αναστόπουλος είναι εκείνος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την ολοκλήρωση των μεταγραφών. “Πρέπει να έρθουν καλοί ποδοσφαιριστές και όχι απλά να κάνουμε μεταγραφές για να γεμίζουμε το ρόστερ. Προτιμώ να υπάρχει μια καθυστέρηση λίγων ημερών ώστε να έρθουν παίκτες που θα διαθέτουν ποιότητα. Και εδώ θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό τιμ αλλά και όλους τους ποδοσφαιριστές για την δουλειά που κάνουν στο Καρπενήσι.

Έχουν θέληση για διάκριση και επειδή έχουμε μια πολύ καλή χημεία με τον κύριο Αναστόπουλο, αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα μας. Δεν διαφέρουν οι απόψεις για τα πλάνα της ομάδας όμως την απόφαση για το ποιοι παίκτες θα παρθούν, τον πρώτο λόγο τον έχει ο προπονητής. Δεν θα κρίνω εγώ ποιοι παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα. Αρμόδιος για το ποιος θα έρθει είναι ο Αναστόπουλος. Για παράδειγμα, για τον Σουμπίνιο και τον Ρουμπάκη είναι θέμα προπονητή αν τους θέλει στην ομάδα" ήταν τα λόγια του Νίκου Μαχλά.

Τέλος αναφέρθηκε στις κινήσεις που θα γίνουν δηλώνοντας: "Σιγά σιγά θέλουμε να κλείσουμε την ψαλίδα μέσα από το άνοιγμα της Β’ Εθνικής ώστε να καταφέρουμε να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Θέλουμε την μεγαλύτερη άνοδο της ομάδας ημέρα με την ημέρα και μήνα με τον μήνα. Είμαστε μια διοίκηση που ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο μέσα στην ομάδα και αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς.

Σίγουρα, τα χρήματα δεν είναι αυτά που περιμένουμε. Υπάρχει ακόμα οικονομικό πρόβλημα και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων. Ήδη η βοήθεια που μας έχει προσφέρει ο κόσμος είναι τεράστια και χάρις σε αυτήν την βοήθεια έχουμε πετύχει κάποια πράγματα. Πρώτιστο μέλημα είναι η οικονομική εξυγίανση ώστε να έχουμε καλύτερο μέλλον για τα επόμενα χρόνια.Θα ειδοποιηθείτε αν έχουμε κάποιο νέο για τους ποδοσφαιριστές”.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου