Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

"Πακέτο" Φαλκάο-Μίκαελ θέλει η Ατλέτικο Μαδρίτης

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση των Φαλκάο και Μίκαελ κατέθεσε η Ατλέτικο στην Πόρτο. Εξετάζουν την προσφορά οι "δράκοι".
Το κενό του Κουν Αγουέρο θέλει να καλύψει η Ατλέτικο με τον "μπόμπερ" της Πόρτο Ρανταμέλ Φαλκάο, κάνοντας επίσημη πρόταση για την απόκτηση του.

Μάλιστα θέλει... πακέτο και τον Ρούμπεν Μίκαελ από τους "δράκους" όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του ο πορτογαλικός σύλλογος.
«Ανακοινώνουμε ότι έχουμε λάβει μια προσφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση των Ρανταμέλ Φαλκάο και Ρούμπεν Μίκαελ και αυτή εξετάζεται από τον σύλλογο», αναφέρει χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου της κατόχου του Europa League.

Ο 25χρονος Φαλκάο έκανε μια δαιμονισμένη χρονιά πέρσι καθώς με 17 τέρματα στο Europa League έγινε ο παίκτης που έχει σκοράρει περισσότερες φορές σε μία σεζόν σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Συνολικά από το 2009 που πήγε στην Πόρτο από την Ρϊβερ Πλέιτ έχει βάλει 73 γκολ σε 84 ματς.

Πρόσφατα ο Κολομβιανός ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα του έως το 2015 και σίγουρα η Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να πληρώσει αρκετά χρήματα για να τον κάνει δικό της.

Όσον αφορά τον 24χρονο μέσο Ρούμπεν Μίκαελ, πήγε στους "δράκους" τον Γενάρη του 2010, ενώ από τον περασμένο Μάρτη είναι στέλεχος της Εθνικής Πορτογαλίας.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου