Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μισθός 60 ευρώ στον Μουρίνιο!

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χουάν Γκασπάρ αποκάλυψε πως η αρχική οικονομική πρόταση των Καταλανών στον Μουρίνιο το 1996 ήταν ύψους... 60 ευρώ το μήνα!
Ποιος θα το περίμενε... Ο ακριβοθώρητος Ζοζέ Μουρίνιο, ο πιο διάσημος τεχνικός του κόσμου όταν ξεκινούσε την καριέρα του, ως μεταφραστής του μακαρίτη Μπόμπι Ρόμπσον στη Μπαρτσελόνα επρόκειτο να λάβει μισθό που δεν θα ξεπερνούσε τα 60 ευρώ (10.000 πεσέτες)!
Ο τότε πρόεδρος των "μπλαουγκράνα", Τζόζεπ Νούνιες δεν συμπαθούσε ιδιαίτερα τον "Special One" και προκειμένου να τον αναγκάσει να αναζητεί άλλη επαγγελματική στέγη του πρότεινε τούτο το ευτελές ποσό
Την ημέρα που προσελήφθη ο Άγγλος προπονητής, ο κύριος Νούνιες του μίλησε και του πρότεινε να διατηρήσει σαν βοηθό και μεταφραστή του αυτόν που ήδη είχε ο σύλλογος.

Τότε ο Ρόμπσον του απάντησε πως ήταν πολύ σημαντικό να έχει δίπλα του τον Μουρίνιο και στη συνέχεια ο τότε ισχυρός άντρας της Μπαρτσελόνα μίλησε με τον Πορτογάλο", ανέφερε ο Γκασπάρτ για να συμπληρώσει:

"Ο Μουρίνιο, ακούγοντας την προσφορά απάντησε πως δεν θα μπορούσε να ζήσει λαμβάνοντας αυτό το ποσό και τότε ο Νούνιες πείσθηκε και του έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση".
Πηγή: http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου