Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μόνη πάλι η Άνα

Η αδυναμία της Άνα Ιβάνοβιτς να ξεπεράσει την κρίση στην καριέρα της, την οδήγησε ακόμα μια φορά στην απόφαση να απολύσει τον προπονητή της.
Η Άνα Ιβάνοβιτς βρίσκεται σε σύγχυση! Η πρώην Νο1 παίκτρια στον κόσμο προσπαθεί να επαναφέρει την καριέρα της στο σωστό δρόμο.

Προφανώς θεωρεί ότι τίποτα δεν τρέχει με την ίδια, αλλά οι απανωτές αποτυχίες της οφείλονται στους προπονητές που έχει επιλέξει.
Τελευταίο θύμα της μελαχρινής τενίστριας είναι ο Αντόνιο βαν Γκρίχεν. Ο τεχνικός που οδήγησε προς το καλύτερο την καριέρα της Νο3 παίκτριας στον κόσμο, Βέρας Ζβοναρέβα και της Λευκορωσίδας Βικτόρια Αζαρένκα απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του.

Ο Βαν Γκρίχεν προσπάθησε μάταια να πείσει την Ιβάνοβιτς να βελτιώσει πτυχές του τρόπου παιχνιδιού της και της ζήτησε να βάλει βάρος.

Η Ιβάνοβιτς που με τις κινήσεις της αυτές θυμίζει τη Μαίρη Πιρς (σ.σ. ούτε εκείνη στέριωνε με προπονητή) είχε συνεργαστεί  με τρεις κορυφαίους προπονητές στο γυναικείο τένις πριν τον Βαν Γκρίχεν.

Τώρα σχεδιάζει να στραφεί στην τακτική της Μαρίας Σαραπόβα, η οποία επί σειρά ετών είχε τον Μάικλ Τζόις ως αντίπαλο στην προπόνηση, μέχρι να αναζητήσει άλλο προπονητή. Κάτι μας λέει ότι ο "εκλεκτός" δεν θα κρατήσει για πολύ τη δουλειά του.

Σύμφωνα με πρώην συνεργάτες της η Ιβάνοβιτς έχει αλλάξει χαρακτήρα τα τελευταία δύο χρόνια και έχει γίνει πολύ δύσκολη και απαιτητική.
Πηγή: http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου