Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Γιούχα και γκολ!

Εάν έχεις Σισέ διάβαινε. Κάπως έτσι έχει καταντήσει ο Παναθηναϊκός την φετινή αγωνιστική περίοδο.  Ο Γάλλος σούπερ σταρ τράβηξε από την κόλαση του.. Ηρακλή την ομάδα του και μετέτρεψε ένα εφιαλτικό βράδυ σε παράσταση για ένα ρόλο. Η ομάδα του γηραιού μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και μέσα σε 2 λεπτά σκόραρε δις! Στο 20’ με τον Μάρα και στο 21’ με τον Γκαρσία. Το ΟΑΚΑ είχε γίνει ηφαίστειο και ο κόσμος της ομάδας του τριφυλλιού λάβα, που ήταν έτοιμη να κάψει τους πάντες στο διάβα του. Κάπου εκεί ο Λουίς Γκαρθία μείωσε στο 30' με ωραίο σουτ και μετά ήταν η ώρα του Σισέ. Με τα δυο προσωπικά του τέρματα έπαιξε τον ρόλο του πυροσβέστη και έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό. Στο 64’ αντικαταστάθηκε λόγο τραυματισμού από τον Πετρόπουλο και στο 75’ ο Έλληνας διεθνής διεύρυνε τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του σε 4-2 και έδιωξε για τα καλά τα σύννεφα από το ΟΑΚΑ.

Διαιτητής: Μ. Βοσκάκης
 Βοηθοί: Δ. Ευθυμιάδης, Δ. Γούκος
 Κίτρινες κάρτες: Πλεσί, Γκαρθία - Κυριαζής, Σολτάνι
 Κόκκινη κάρτα: Σολτάνι (90'+3)

 Γκολ: 20' Μάρα (0-1), 21' Γκαρσία (0-2), 30' Γκαρθία (1-2), 45' Σισέ (2-2), 50' Σισέ (3-2), 75' Πετρόπουλος (4-2)

 Παναθηναϊκός (Γκμοχ): Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Πλεσί, Σίλβα, Μαρίνος (76' Καραγκούνης), Γκαρθία, Χριστοδουλόπουλος (67' Σιμάο), Σισέ (64' Πετρόπουλος)

Ηρακλής (Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Κυριαζής (46' Σίσιτς), Κατσαμπής (80' Κατσικάς), Χοσέμι, Ντάνι (72' Κομπαγιάσι), Κανακούδης, Γκαρσία, Μάρα, Σολτάνι, Ιάκομπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου