Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πιάστηκαν στα χέρια Τζαβέλλας και Φραντζ

Άγριος καυγάς ξέσπασε μεταξύ του Γιώργου Τζαβέλλα και του Μάικ Φραντζ στην τελευταία προπόνηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Τεντωμένα νεύρα, σκληρές κουβέντες και εν τέλει άγριος καυγάς μεταξύ των δύο συμπαικτών.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον συμπαίκτη του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Μάικ Φραντζ οι οποίοι κυριολεκτικά πιάστηκαν στα χέρια στην προπόνηση του γερμανικού συλλόγου.
Αφορμή αποτέλεσε ένα σκληρό μαρκάρισμα (σ.σ. ως συνήθως) κατά το οικογενειακό διπλό. Ο Έλληνας διεθνής άσος δεν συγκράτησε τα νεύρα του, "απαντώντας" στο σκληρό μαρκάρισμα με γροθιά στο στήθος του συμπαίκτη του.

Η κατάσταση, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, εκτροχιάστηκε με τους δύο ποδοσφαιριστές να τσακώνονται σαν τα... κοκόρια υπό τα βλέμματα συμπαικτών αλλά και τεχνικής ηγεσίας.

Ο Σκίμπε (σ.σ. προπονητής της ομάδας) κατάφερε να κατευνάσει τα πνεύματα αλλά για λίγο καθώς η... φωτιά ξαναφούντωσε με τους δύο παίκτες να ξαναπιάνονται στα χέρια.



Ο Γερμανός τεχνικός τελικά τους έστειλε για... γυμναστική (σ.σ. έτρεξαν 6 φορές το γήπεδο) και ο Αμανατίδης μεσολάβησε για να λυθεί η παρεξήγηση.

Φυσικά η προπόνηση δεν ολοκληρώθηκε ποτέ για τους δυο τους, καθώς μετά το μίνι-καψόνι ο Μίκαελ Σκίμπε τους έστειλε στα αποδυτήρια.
Πηγή : http://www.sport24.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου