Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Καταπέλτης ο Φέργκιουσον

Η ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τσέλσι το βράδυ της Τρίτης έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα, αλλά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Άλεξ Φέργκιουσον που τα έβαλε με τον διαιτητή της αναμέτρησης
Μπορεί να κάνουμε παράπονα και να λέμε πως κακοί διαιτητές υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα και πως δηλώσεις κάνουμε μόνο εμείς, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Πάρτε για παράδειγμα τα όσα έγιναν στο ματς της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άλεξ Φέργκιουσον να μιλάει με βαριά λόγια κατά της διαιτησίας του Μάρτιν Άτκινσον.
Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο πέναλτι που κέρδισαν οι Μπλε και το εκτέλεσε ο Λάμπαρτ όπως και στην κόκκινη κάρτα του Βίντιτς στις καθυστερήσεις.

"Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και θέλαμε έναν δίκαιο διαιτητή, όμως δεν τον είχαμε. Δεν ξέρω γιατί σφύριξε σε αυτό το ματς. Σκέφτηκα τα χειρότερα μόλις έμαθα ότι αυτός (Άτκινσον) θα διαιτητεύσει", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είναι τρία χρόνια τώρα που οι αποφάσεις των διαιτητών αλλάζουν την πορεία του αγώνα σε αυτό το γήπεδο. Όσον αφορά τον Λουίζ, πραγματικά δεν ξέρω πως παρέμεινε στο γήπεδο και στα 90 λεπτά".

Η διοργανώτρια Αρχή της Πρέμιερ Λιγκ δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένη με τις δηλώσεις του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αναμένεται να τον καλέσει άμεσα για... εξηγήσεις!
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου