Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Οι "καυτές" διακοπές του Πουγιόλ!

Καλύτερο μέρος αλλά και... παρέα για αποθεραπεία από τραυματισμό δεν θα μπορούσε να βρει ο Κάρλες Πουγιόλ, με τον αρχηγό της Μπάρτσα να κάνει διακοπές στην Ιμπίθα με την εκρηκτική Μαλένα Κόστα (pics+vds)!
To τέλος της σεζόν βρήκε τον Κάρλες Πουγιόλ να αποκτά "προίκα" έναν τραυματισμό στο γόνατο, όμως αυτό δεν τον εμποδίζει καθόλου να περάσει ένα από ωραιότερα καλοκαίρια της καριέρας του.

Και αυτό γιατί επέλεξε την μαγευτική Ιμπίθα (το νησί της Μεσογείου που συγκεντρώνει πλήθος διασήμων κάθε χρόνο) έχοντας για συντροφιά την αγαπημένη του εδώ και έναν χρόνο, Μαλένα Κόστα, με το συγκεκριμένο νησί να είναι μάλιστα το μέρος που το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2010.
"Η Ιμπίθα είναι εκπληκτική. Τη λατρεύω", είναι ένα από τα πολλά σχόλια που έχει ανεβάσει τις τελευταίες ημέρες στη σελίδα του στο Twitter ο παίκτης,  οποίος πέρα από τη σέξι σύντροφό του έχει παρέα στο νησί μερικούς φίλους καθώς και τον προσωπικό του φυσιοθεραπευτή Χουάνχο Μπράου.

Φυσικά, οι διακοπές του άσου της Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τα ισπανικά ΜΜΕ (κυρίως), οι οποίοι "συνέλαβαν" το ζεύγος σε άκρως προσωπικές στιγμές στην παραλία.





 

Φωτογραφίες από τις διακοπές Πουγιόλ-Κόστα


 





 


























Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου