Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τέσσερα δυνατά φιλικά στην προετοιμασία

Με την Ζούλτε Βάρεγκεμ, την Βέρντερ Βρέμης, την Μπρέντα και την Χέρενφεν θα δώσει φιλικά κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των πρωταθλητών Ελλάδας, μπορεί να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, όμως δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα της επιστροφής και της σκληρής προετοιμασίας. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα "χτίσει" την ομάδα όπως ακριβώς την θέλει, οι παίκτες θα χύσουν αρκετά κιλά ιδρώτα και κάπως έτσι θα δημιουργηθεί ο νέος Ολυμπιακός.

Προετοιμασία όμως δεν είναι μονάχα οι προπονήσεις, το τρέξιμο και οι ασκήσεις τακτικής. Υπάρχουν φυσικά και τα φιλικά, όπου ο προπονητής δοκιμάζει πρόσωπα και συστήματα και βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.
Όπως ανακοίνωσε λοιπόν, η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός θα δώσει τέσσερα (άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο) δυνατά φιλικά, όπου θα δούμε τα πρώτα δείγματα της νέας ομάδας του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αντίπαλοι των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι με σειρά ημερομηνίας οι Ζούλτε Βάρεγκεμ, η Βέρντερ Βρέμης, η Μπρέντα και η Χέρενφεν. Το πρώτο φιλικό θα διεξαχθεί στο Βέλγιο (24/7, 19:00 τοπική ώρα), το δεύτερο στην Γερμανία (26/7, 19:00 τοπική ώρα) και τα δύο τελευταία στην Ολλανδία (30/7, 19:30 - 31/7, 14:00 τοπική ώρα). Όλα τα φιλικά θα γίνουν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας στο Έρμελο της Ολλανδίας (23-31 Ιουλίου).

Αναλυτικότερα:

Κυριακή 24 Ιουλίου, Ζούλτε Βάρεγκεμ- Ολυμπιακός (ώρα 19.00 τοπική, γήπεδο Regenboogstadion, Βάρεγκεμ, Βέλγιο)

Τρίτη 26 Ιουλίου, Βέρντερ Βρέμης - Ολυμπιακός (ώρα 19.00 τοπική, γήπεδο Vivaris Arena, Μέπεν, Γερμανία)

Σάββατο 30 Ιουλίου, Μπρέντα - Ολυμπιακός (ώρα 19.30 τοπική, γήπεδο Rat Verlegh Stadion, Μπρέντα, Ολλανδία)

Κυριακή 31 Ιουλίου, Χέρενφεν - Ολυμπιακός (ώρα 14.00 τοπική, γήπεδο Abe Lenstra Stadion, Χέρενφεν, Ολλανδία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου