Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Η Lady Gaga του τένις

Η Μπέθανι Μάτεκ Σαντς... ξαναχτύπησε, κάνοντας μια εμφάνιση σε εκδήλωση που θα ζήλευε και η Lady Gaga.
Η Αμερικανίδα τενίστρια Μπέθανι Μάτεκ Σαντς είχε δημοσιεύσει πρόσφατα μια φωτογραφία της στο blog της στην εφημερίδα USA Today με τον σχεδιαστή Άλεξ Νομπλ, συστήνοντας τον ως έναν από τους συνεργάτες της περίφημης Lady Gaga.

Η 26χρονη δεξιόχειρας, γνωστή για τις εμπνευσμένες εμφανίσεις της στο κορτ (σ.σ. όταν δεν είχε χορηγό ένδυσης), συνδύασε το βασικό στοιχείο του επαγγέλματος της δηλαδή τα μπαλάκια με την εκκεντρικότητα.
Στο πάρτι πριν από τη διεξαγωγή του Γουίμπλεντον εμφανίστηκε, φορώντας καναρινί τουαλέτα με λεπτομέρεια τα μπαλάκια στο πάνω μέρος του σώματος.




Κι επειδή βρισκόμαστε στην Αγγλία, το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα ασορτί καπέλο και κατακίτρινα μποτίνια με ιδιαίτερο τακούνι.

Φυσικά, η εμφάνιση της δεν πέρασε απαρατήρητη από τις υπόλοιπες παίκτριες. Από ότι φάνηκε από twit της Αμερικανίδας το σύνολο πλήρωσε η Sony Ericsson, ένας από τους χορηγούς της.

Η παίκτρια από το Ρότσεστερ που συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός (σ.σ. και μετά το γιόρτασε, χορεύοντας καν καν στο Μουλέν Ρουζ!) είναι γνωστή για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της με το λεοπάρ συνολάκι, το cowboy καπέλο και τις ποδοσφαιρικές κάλτσες.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου