Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ali Gunyar: "Ήρθα από την Τουρκία να δείρω τον Ζαμπίδη και να του πάρω τη ζώνη"

Όλα είναι έτοιμα για τον πολυαναμενόμενο αγώνα του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή kick boxing Μιχάλη  Ζαμπίδη με τον Τούρκο παγκόσμιο πρωταθλητή Ali Gunyar. 
Το Σάββατο 12 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Iron Mike με track record 144 νίκες σε 162 αγώνες και 85 νοκ αουτ, θα υπερασπιστεί τον παγκόσμιο τίτλο του King of the Ring σε μια σκληρή αναμέτρηση με τον Τούρκο διεκδικητή  Ali Gunyar. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αθλητή, με 98 νίκες σε 116 αγώνες και 28 νοκ αουτ.

Φθάνοντας στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τον προπονητή του, ο Τούρκος αθλητής, γνωστός και ως «The Mafia», δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Είμαι ο Ali Gunyar και ήρθα στην Αθήνα να αγωνιστώ απέναντι στο Μιχάλη Ζαμπίδη. Θα είναι ένας σκληρός αγώνας για το Μιχάλη. Είμαι εδώ για να κερδίσω αυτόν τον αγώνα και τη ζώνη. Θα είμαι ο πρώτος μαχητής από την Τουρκία που θα τον κερδίσω και θα φύγω με τη ζώνη του».


Η διοργάνωση IRON CHALLENGE θα είναι γεμάτη δράση και ένταση, μιας και θα πραγματοποιηθούν συνολικά  6 αγώνες kick boxing με 10 ακόμα σημαντικούς Έλληνες αθλητές και με αποκορύφωμα της βραδιάς τον πολύ μεγάλο αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη.
Πηγή : http://tsiliadoros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου