Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Σας περιμένουμε στο γήπεδο"

Κάλεσμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ να έρθει στο ματς με τον Παναθηναϊκό έκανε ο Στάυρος Αδαμίδης. Ετοιμοπόλεμος ο Μανωλάς, βλέπουν ενδεκάδα Μίτσελ και Μπαχά. Δεν πάει στην Τουρκία ο Μπλάνκο.
Έκκληση προς τους φίλους της ΑΕΚ προκειμένου να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας στον αγώνα ρεβάνς για το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό, έκανε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρο Αδαμίδης.

Η δήλωση του Σταύρου Αδαμίδη:
«Φίλοι Ενωσίτες,

Την Τετάρτη η ομάδα μας δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της τελευταίας διετίας. Εννέα χρόνια χωρίς τίτλο είναι πάρα πολλά για έναν τεράστιο σύλλογο όπως η ΑΕΚ. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και παρά τις δυσκολίες μετακίνησης λόγω της απεργίας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η παρουσία σας είναι πολύ σημαντική. 

Αποφύγαμε την άδικη τιμωρία της ομάδας μας, που θα σας στερούσε το δικαίωμα να βρεθείτε στο γήπεδο. Θα πρέπει να μη δώσουμε στη συνέχεια την παραμικρή αφορμή.  Είναι μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσετε  μια ζεστή ατμόσφαιρα  υποστηρίζοντας με πάθος αλλά με κόσμιο τρόπο τους παίκτες μας, σπρώχνοντας την ομάδα μας στη νίκη. 

Η αγάπη σας για την ΑΕΚ δεν αμφισβητείται. Αποδείξτε την για μια ακόμη φορά. Το βράδυ της  Τετάρτης  ας σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα.

Σταύρος Αδαμίδης».

Ετοιμοπόλεμος ο Μανωλάς


Από τον Μανόλο Χιμένεθ θα εξαρτηθεί αν ο Κώστας Μανωλάς θα συμπεριληφθεί στην ενδεκάδα του ντέρμπι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός «εργάστηκε» για δεύτερη ημέρα σε φουλ ρυθμούς, ωστόσο η απουσία του από τις προπονήσεις για περισσότερο από μία εβδομάδα δημιουργεί προβληματισμό στον ισπανό τεχνικό όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητάς του.

Διαθέσιμος δεν θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας, ενώ αύριο θα γνωρίζουμε σε ποιους από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες της ομάδας υπολογίζει ο ισπανός τεχνικός. Σίγουρος για την ενδεκάδα πρέπει να θεωρείται ο Μίτσελ, ενώ θέση στην αποστολή διεκδικούν ο Μπαχά και ο Ματέος. Θα αποτελέσει έκπληξη αν κάποιος εκ των δύο «χωρέσει» στο αρχικό σχήμα και περισσότερες ελπίδες έχει ο πρώτος.

Δεν πάει Τουρκία ο Μπλάνκο

Ο αργεντινός επιθετικός έκλεισε οριστικά την πόρτα στην Εσκισεχίρ, παρά τη νέα βελτιωμένη πρόταση των Τούρκων οι οποίοι του προσφέρουν 1,5 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών.

Πρόθεση του Μπλάνκο είναι να παραμείνει στην Ελλάδα ακόμα κι αν δεν βρεθεί η φόρμουλα συμφωνίας με την Ένωση. Ο Παναθηναϊκός τον έχει προσεγγίσει, όμως σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος επιθετικός δεν θα προχωρήσει σε επαφές με άλλη ομάδα αν πρώτα η ΑΕΚ δεν ξεκαθαρίσει τη στάση της απέναντί του, ήτοι αν πρόκειται να του κάνει νέα πρόταση ή όχι.

Θυμίζουμε ότι η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρο της ομάδας στη συνέντευξη που παραχώρησε προσφάτως στο «Βήμα της Κυριακής» είναι (και επί του παρόντος παραμένει) η εξής:

«Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ΑΕΚ. Οι ατζέντηδές του όμως μας ζητούν τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτές αποδοχές 800.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο, 900 το δεύτερο και ένα εκατ. ευρώ τον τρίτο χρόνο.

Εμείς προσφέρουμε 600.000 ευρώ μαζί με τα ατομικά μπόνους που είναι υλοποιήσιμα συν επιπλέον μπόνους ομαδικών στόχων. Θέλουμε να μείνει, παρά ταύτα δεν πρόκειται να βάλουμε πάλι την ΑΕΚ σε οικονομικούς μπελάδες για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή».
Πηγή: http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου