Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Όχι" του Μπλάνκο σε Εσκίσεχιρ

Πρόταση ύψους 500.000 ευρώ έφτασε στα γραφεία της ΑΕΚ για τον Ισμαέλ Μπλάνκο, με την Ένωση να μην είναι αρνητική. Δεν θέλει να φύγει τώρα από την Ελλάδα ο Αργεντινός επιθετικός.
Η παραμονή του Μπλάνκο στην ΑΕΚ φαίνεται πως δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, αφού το συμβόλαιο του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη αρκετές ομάδες έχουν καταθέσει προτάσεις για να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου η Εσκίσεχιρ Σπορ έστειλε προσφορά 500.000 ευρώ στα γραφεία της ΠΑΕ, όμως ο παίκτης είναι αρνητικό στο να μετακομίσει στην Τουρκία.
Μάλιστα ο μάνατζερ του 28χρονου ποδοσφαιριστή μίλησε στην SportDay και αποκάλυψε πως η ΑΕΚ θέλει να διώξει τον παίκτη, παρά την επιθυμία του ίδιου να παραμείνει.

"Έχω να μιλήσω με τον πρόεδρο από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν συναντηθήκαμε. Μου είχε πει πως θα έστελνε έπειτα από μία εβδομάδα μία βελτιωμένη πρόταση. Ακόμα δεν την έχει στείλει...", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Μπορεί να καταλάβει ο καθένας όσο θέλει η ΑΕΚ να μείνει ο Μπλάνκο... Για το αν θέλει να μείνει ο παίκτης, δεν νομίζω πως έχει κάποιος αμφιβολίες".
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου