Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Χωρίς κόσμο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 82.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, για τα επεισόδια του Σαββάτου (4/12) στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Τα επεισόδια θεωρήθηκαν ευρείας κλίμακας, η πράσινη ΠΑΕ δεν κρίθηκε υπότροπη, ενώ αναμένεται να υποβάλει έφεση.
Ετσι, οι πράσινοι δεν θα έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (18/12).
Νωρίτερα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε να απαλλαγεί από το κατηγορητήριο, τονίζοντας στην απολογία της ότι τα επεισόδια δεν προκλήθηκαν από οπαδούς της ομάδας, αλλά από κάποιους που εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο για να συγκρουστούν με την αστυνομία λόγω της συμπλήρωσης δύο χρόνων, από τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Πρόστιμα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Λάρισα
Παράλληλα, πέρα από την τιμωρία του Παναθηναϊκού, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλλε χρηματικά πρόστιμα στην ΑΕΚ, στον Ολυμπιακό και στην Λάρισα, για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους, ενώ απαγόρευσε στον γυμναστή της ΑΕΛ, Ι. Γκιόκα, την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.
Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Λάρισα: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά τη 12η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Λάρισα, Ι.Γκιόκα (Γυμναστή): Για τη συμπεριφορά του γυμναστή της ΠΑΕ Λάρισα κ. Ι.Γκιόκα: Απαλλάσσει την  ΠΑΕ Λάρισα. Επιβάλλει στον γυμναστή κ. Ι.Γκιόκα την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.
Τέλος, η εκδίκαση των υποθέσεων ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, ΠΑΕ Καβάλα, ΠΑΕ Ατρόμητος  και ΠΑΕ Πανιώνιος-Λ.Καμπανόπουλος αναβάλλεται για την επόμενη δικάσιμο.

Πηγή: http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου