Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Θέμα πρόωρης αποχώρησης του Σισέ.

Η γαλλική ιστοσελίδα Footmercato αναφέρει πως ο Σισέ είναι απογοητευμένος από το κλίμα που επικρατεί στον Παναθηναϊκό και με δεδομένη την επιθυμία του να επιστρέψει στην Premier League, δεν αποκλείεται να μετακομίσει στο Νησί, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
"Η απαίσια πορεία του Παναθηναϊκού στο Champions League, η απόλυση του προπονητή, η ανικανότητα της ομάδας να μείνει στους ίδιους ρυθμούς με τον Ολυμπιακό, έκαναν το 2010 να κλείσει με πολύ απογοητευτικό τρόπο. Αυτό έχει κάνει τον Τζιμπρίλ Σισέ να σκέφτεται και πάλι το μέλλον του στην Ελλάδα, παρά τα πρόσφατα σχόλια του στα οποία υποστήριζε το αντίθετο. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε άλλες εξελίξεις σύντομα", αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, στο οποίο τονίζεται ακόμη πως Νιούκαστλ και Λίβερπουλ θα ήθελαν στο ρόστερ τους τον γάλλο άσο:
"Αν ο Παναθηναϊκός βάλει σαν τιμή πώλησης τα 14 εκατομμύρια ευρώ, υπάρχουν αρκετές ομάδες από την Αγγλία που θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν. Η Νιουκάστλ είναι η μία, ενώ το γεύμα ανάμεσα σε Στίβεν Τζέραρντ και Σισέ την προηγούμενη εβδομάδα ίσως να μην ήταν τόσο αθώο. Το ζήτημα είναι πως θα αντιδράσουν στον Παναθηναϊκό, μιας και αν φύγει ο Σισέ θα είναι μία τραγωδία για την ομάδα".
Στον Παναθηναϊκό ασφαλώς και δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ένα τέτοιο ενδεχόμενο και για την ώρα θεωρούν πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του Σισέ τον Ιανουάριο.
Πηγή: http://www.sport.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου