Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Προσφυγή στην ΕΠΟ ο Τζιμπούρ.

Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ των σχέσεων του Ραφίκ Τζιμπούρ με την ΑΕΚ παίχτηκε την Πέμπτη (6/1), όταν ο αλγερινός επιθετικός κατέθεσε προσφυγή στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ, ζητώντας την ελευθερία του, αλλά και 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Αγνοια δηλώνουν στην ΠΑΕ.Ολα αυτά, μετά το επεισόδιο που είχε ο Τζιμπούρ με τον Μανόλο Χιμένεθ, ένα επεισόδιο που ο ίδιος ο παίκτης αρνείται κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι η ΠΑΕ το κατασκεύασε με σκοπό να τον πλήξει επικοινωνιακά και να μην προχωρήσει στην ανανέωση του συμβολαίου του.
Οι δύο πλευρές φέρεται να είχαν συμφωνήσει προφορικά στην ανανέωση του συμβολαίου του Τζιμπούρ από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όμως καμία υπογραφή δεν έπεσε από τότε, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στη σημερινή (6/1) προσφυγή του αλγερινού.
Από την ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως δηλώνουν άγνοια περί προσφυγής και τονίζουν πως στον αλγερινό επιθετικό οφείλουν μόνο μία δόση συμβολαίου, που αντιστοιχεί στο ποσό των 219.000 ευρώ. Κάτι, που αν ισχύει, του στερεί το δικαίωμα προσφυγής.
Πηγή: http://www.sport.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου