Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Πάει Πανιώνιο, τελειώνει την Δευτέρα.

Θετική εμφανίστηκε η πλευρά του Κώστα Μήτρογλου στη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να παραχωρηθεί ο 22χρονος φορ δανεικός μέχρι το καλοκαίρι στον Πανιώνιο. Η τελική απόφαση θα ληφθεί την Δευτέρα (10/1) και μοναδικός τρόπος για να μην καταλήξει ο Μήτρογλου στην Πλατεία είναι να προκύψει πρόταση από την Γερμανία. Τα είπε και με Νικοπολίδη, Τοροσίδη ο ιδιοκτήτης των ερυθρολεύκων.
Οπως ήταν προγραμματισμένο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε την Παρασκευή (7/1) με τον πατέρα του Μήτρογλου, που ήρθε από την Γερμανία, ούτως ώστε να συζητήσουν το μέλλον του νεαρού επιθετικού.
Ο μεγαλομέτοχος των ερυθρολεύκων διεμήνυσε στον πατέρα του παίκτη ότι ο Ολυμπιακός πιστεύει στις δυνατότητες του Μήτρογλου, αλλά του τόνισε πως το καλύτερο για τον γιο του την συγκεκριμένη χρονική περίοδο θα είναι να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανιώνιο για να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει πιο δυνατός το καλοκαίρι.
Η εξήγηση του Μαρινάκη ικανοποίησε την πλευρά του Μήτρογλου, που ξεκαθάρισε πως ο 22χρονος είναι θετικός να πάει στον Πανιώνιο. Ζήτησε ωστόσο μία προθεσμία μέχρι την Δευτέρα (10/1), μήπως προκύψει κάποια πρόταση από την Γερμανία, που αποτελεί και την προτεραιότητα του παίκτη.
Τα είπε με Τόρο, Νικοπολίδη ο Μαρινάκης
Εκτός από τον πατέρα του Μήτρογλου, ο Μαρινάκης συναντήθηκε και με τους αργηγούς Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη. Η συζήτησή τους είχε να κάνει με την πορεία της ομάδας και την υλοποίηση των στόχων της, ενώ κουβέντα έγινε τόσο για τον εσωτερικό κανονισμό, όσο και για τα πριμ, στην περίπτωση που επιτευχθούν οι στόχοι.
Στο Τζάνειο αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού
Επίσκεψη στην παιδιατρική μονάδα του Τζανείου έκανε την Παρασκευή (7/1) το πρωί μετά την προπόνηση αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ούρκο Πάρντο και Νταβίντ Φουστέρ.
Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Παπαδόπουλος αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του Ολυμπιακού τόνισε πως "είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τα παιδιά αυτά", ενώ ερωτηθείς για το ματς με την Κέρκυρα, είπε ότι  "η Κέρκυρα είναι μία δύσκολη ομάδα, ωστόσο εμείς θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς"
Πηγή:http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου