Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Του έσπασε το πόδι και τον έβρισε!

Το παιχνίδι της Μπλάκμπερν με την ΚΠΡ θα μπορούσε να ήταν μία απλή αναφορά σε ένα site ή μία εφημερίδα, αφού οι γηπεδούχοι πέρασαν εύκολα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου κερδίζοντας με 1-0.

Το σκορ όμως και η πρόκριση είναι το τελευταίο πράγμα που θα θυμάται κανείς από αυτό το παιχνίδι. Εκείνο που θα μείνει στην μνήμη όλων είναι το εγκληματικό τάκλιν του Ντιούφ στον Μάκι με αποτέλεσμα να του σπάσει το πόδι.
Αυτό νομίζατε πως ήταν το χειρότερο που συνέβη στο ματς; Γράψτε λάθος τότε. Ο Ντιούφ δεν έμεινε εκεί, αλλά πήγε πάνω από τον πεσμένο παίκτη και άρχισε να του φωνάζει: "Άντε γ#$#@$ και εσύ και το γ#$#!@ πόδι σου"!!

Νομίζετε πως όλα τελείωσαν εκεί; Και πάλι γράψτε λάθος. Οι συμπαίκτες του Ντιούφ έπεσαν επάνω του με σκοπό να τον χτυπήσουν, καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έγινε μπροστά στα μάτια τους.

Πάνω που όλοι είπαν πως τα πράγματα θα εκτονωθούν, ο κόσμος και μερίδα του πάγκου της ΚΠΡ μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο και κυνήγησαν για λίγο τον Αφρικανό άσο!! Απίστευτα πράγματα.

Να θυμίσουμε πάντως πως ο Ντιούφ ξέρει καντάρια μπάλα, όμως ο χαρακτήρας του είναι πολύ κακός με αποτέλεσμα όπου πήγε να φύγει κακήν κακώς.
Πηγή: http://sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου