Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

"Αυτοί το θέλουν ρε μ..."

Συγκρίνοντας τα όσα συνέβησαν στον τέταρτο τελικό των πλέι οφ πέρυσι στο ΣΕΦ, το ΟΑΚΑ πράγματι έμοιαζε με εκκλησία στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού την Τετάρτη (12/1)... Παρόλα αυτά δεν έλειψε ούτε αυτή τη φορά, η εκτόξευση διάφορων αντικειμένων από μερίδα των οπαδών του Παναθηναϊκού, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα πέντε λεπτά πριν την λήξη να διακοπεί προσωρινά το ματς λόγω φωτοβολίδας που βρήκε το χέρι του Θοδωρή Παπαλουκά.Αλλωστε, η εντολή των διαιτητών πριν τον αγώνα ήταν ξεκάθαρη: σε περίπτωση που κάποιο αντικείμενο βρει κάποιον παίκτη, το ματς θα σταματούσε. Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει και πράγματι έτσι έγινε. Για πρώτη φορά είδαμε επιτέλους να υπάρχει μία ουσιαστική αντίδραση στα όσα συμβαίνουν και δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό. Τι έγινε όμως κατά τη διάρκεια της διακοπής; Το sport.gr ήταν εκεί και σας μεταφέρει τα όσα συνέβησαν και δεν έχουν βγει στην επιφάνεια....
Ο εκνευρισμός για το νέο παρατράγουδο σε μεταξύ τους ντέρμπι ήταν εμφανής στους περισσότερους. Ο Ντρου Νίκολας χαρακτηριστικά έλεγε πως..."έχουν μείνει πέντε λεπτά, είμαστε μπροστά στο σκορ. Γιατί να γίνει αυτό το πράγμα; Γιατί πρέπει κάθε φορά να γίνεται κάτι;".
Διάλογος Τεό-Μπουρούση
Την ίδια ώρα ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς προσπαθούσε να καταλάβει πόσο χτυπήθηκε, με την πληγή που του προκλήθηκε να θυμίζει... κέρμα, αλλά ευτυχώς όπως αποδείχτηκε δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρή.
"Πονάω, αισθάνομαι βαρύ το χέρι μου", είπε στον γιατρό της ομάδας, με εκείνον να του δίνει λίγο πάγο και τον Παπαλουκά να προσπαθεί να ανακτήσει την ηρεμία του. Κάτι στο οποίο προσπάθησε να τον βοηθήσει και ο Γιάννης Μπουρούσης, με τον Τεό να του απαντά: "Αυτοί το θέλουν ρε μ...!", αναφερόμενος πως από την μεριά του δεν ήθελε να γίνουν πάλι τα ίδια, αλλά ένα ήρεμο ντέρμπι. Ωστόσο, μερίδα οπαδών του τριφυλλιού έκανε το... θαύμα της και το ματς σταμάτησε από το πουθενά.
Η εμψύχωση του Ιβκοβιτς
Ευτυχώς όμως για λίγο, αν και ο Ντούντα είχε τις ενστάσεις του και είχε αρχίσει να παίρνει το δρόμο προς τα αποδυτήρια. Τελικά αποφασίστηκε να βγει προειδοποιητική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα και το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα διακόπτονταν οριστικά. Ο Μπορούσης ενημέρωσε περί αυτού τον σέρβο τεχνικό και εκείνος μάζεψε τους παίκτες του και τους είπε:
"Εχουν μείνει πέντε λεπτά. Θέλω από εσάς να παίξετε μπάσκετ, να παίξετε με νεύρο και να τα δώσετε όλα στο χρόνο που απομένει. Παίξτε ελεύθερα, κάντε το δικό σας παιχνίδι, σας θέλω δυνατούς!". Στη συνέχεια έγινε το καθιερωμένο "Ολυμπιακός" και οι ερυθρόλευκοι, με μπροστάρη τον τραυματία Παπαλουκά πήραν μία μεγάλη νίκη.
Εγινε και... χαβαλές!
Σίγουρα η κατάσταση δεν το ευνοούσε, αλλά το χιούμορ δεν έλειψε...! Κάποιοι εκ των παικτών του Ολυμπιακού, έκαναν καζούρα στον Κώστα Παπανικολάου, λέγοντας του "βάλε και κανένα καλάθι επιτέλους ρε αγόρι μου!", με τον ίδιο πάντως να δέχεται το πείραγμα και να γελάει. Παράλληλα, Νίλσεν και Κέσελ, είχαν ανοίξει ένα μικρό πηγαδάκι, με τον σέρβο να περιγράφει κάποιες φάσεις και να αστειεύεται, ενώ λίγο αργότερα κατευθύνθηκε προς τον Θοδωρή Παπαλουκά προκειμένου να δει αν έχει κάτι σοβαρό
Πηγή: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84121#ixzz1Aw1yf52U

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου