Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μαρινάκης: Μεταγραφές τέλος

Τέλος στην μεταγραφολογία έβαλε με δηλώσεις του, στο πλαίσιο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων τόνισε πως δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, έστειλε μήνυμα τίτλου στους παίκτες της ομάδας, ενώ εξέφρφασε και την χαρά του για την χθεσινή νίκη του μπασκετικού Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
"Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το 2011 όπως ακριβώς τελειώσαμε το 2010. Πάμε για πρωτάθλημα.
Ολοι μαζί, δυνατά και Ολυμπιακά, θα το πετύχουμε. Χαιρόμαστε για την νίκη του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, γιατί πάντα μία νίκη επί του Παναθηναϊκού μας δίνει χαρά. Οπως σας είχα πει οι μεταγραφές τελείωσαν".
Τυχεροί της διαδικασίας ήταν από πλευράς παικτών ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Γιώργος Γκαλίτσιος, που κέρδισαν από 10.000 ευρώ. Παρόντες είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού τιμ, αλλά και στελέχη της διοίκησης με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου
Πηγή: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=84107#ixzz1Aw5423BT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου