Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

"Θέλουμε πολύ και το Κύπελλο"

Ο σκόρερ του πρώτου γκολ στο ματς με την Καβάλα, Κώστας Κατσουράνης μιλώντας μετά το ματς αναφέρθηκε στην "δίψα" των "πράσινων" και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, τις ερχόμενες αναμετρήσεις με την ΑΕΚ και Πανιώνιο αλλά και την διαφορά από την κορυφή.
Για την "δίψα" όλων των ποδοσφαιριστών του παναθηναϊκού να "κυνηγήσουν" και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, πλην και του πρωταθλήματος, επεσήμανε ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο εκ των σκόρερ του "τριφυλλιού" στο ματς με την Καβάλα (αφιέρωσε το γκολ του στον Τσίλια... τον μικρό του γιο) μίλησε για το "κυνήγι" του Ολυμπιακού αλλά και το ματς της Νέας Σμύρνης.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο μέσος του "τριφυλλιού":

-Κώστα, ήσουν από τους πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, και με το γκολ που πέτυχες, έφερες το παιχνίδι στα ίσα και βοήθησες να πάρει ο Παναθηναϊκός αυτή τη νίκη και να διατηρήσει αυτή την απόσταση από τον Ολυμπιακό...

"Εντάξει, νομίζω κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι θα 'λεγα εγώ, στο επιθετικό κομμάτι ήμασταν καλύτερα απ' ότι στο αμυντικό κομμάτι. Θέλουμε δουλειά πολύ και μέσα από κάθε προπόνηση θα βελτιωνόμαστε και να φτάσουμε σε σημεία απόδοσης πολύ μεγαλύτερα από αυτά που φτάσαμε σήμερα".

-Αγχωθήκατε στο 2-2 όταν ισοφάρισε η Καβάλα...

"Εντάξει σίγουρα αγχώνεσαι όταν τρως δύο γκολ μέσα στην έδρα σου, δεν είναι καθόλου καλό και δεν επιτρέπεται για μια μεγάλη ομάδα. Εμείς σε αυτό πρέπει να σταθούμε και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε".

-Τι δεν πήγε καλά για τον Παναθηναϊκό σήμερα; Μίλησες για το αμυντικό κομμάτι γι αυτό...

"Σου είπα τι δεν πήγε καλά αλλά χωρίς να φταίει η άμυνα έτσι. Δεν φταίει η άμυνα. Άμυνα κάνουν και οι 11 παίκτες και έχουν όλοι ευθύνη, την ίδια ευθύνη για μένα. Οπότε πρέπει να βελτιώσουμε το αμυντικό κομμάτι όλοι μαζί σαν ομάδα".

-Το ματς που κρίθηκε...

"Δημιουργήσαμε πιο πολλές ευκαιρίες από την Καβάλα και για αυτό και πετύχαμε πιο πολλά γκολ".

-Επόμενο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο. Το σκέφτεστε ή επικεντρώνοστε στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ...

"Εμείς επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι Κυπέλλου την Τετάρτη, είναι δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε πολύ και το Κύπελλο, είναι ένα ντέρμπι, δεν μπορείς να κάνεις προγνωστικά. Θα τα δώσουμε όλα και θα δούμε".

-Ακολουθεί η Νέα Σμύρνη όμως...

"Στη Νέα Σμύρνη είναι ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με μια καλή ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος. Θα πάμε εκεί και θα δούμε, αλλά πρώτα έχουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου