Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τέλος και ο Φρέιτας!

Παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, αναμένεται να αποτελέσει ο Κάρλος Φρέιτας! Ο πορτογάλος έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης της ομάδας, η οποία φέρεται να την έχει κάνει δεκτή, κάτι που θα ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες ώρες
Ο Φρέιτας εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα συνεχή δημοσιεύματα που ουσιαστικά τον κατηγορούν ότι απλά βαραίνει το ταμείο του Παναθηναϊκού, χωρίς να προσφέρει συγκεκριμένες υπηρεσίες και ζήτησε από τον Δημήτρη Γόντικα και τη διοικούσα επιτροπή, να αποχωρήσει.
Ετσι λοιπόν, ο Τύπος φαίνεται πως για μια ακόμη φορά παίζει το ρόλο του στον τρόπο λειτουργίας της πράσινης ΠΑΕ, να κρίνει κανείς από το γεγονός ότι τον επικαλέστηκαν και οι Βγενόπουλος, Πατέρας, Γιάννης Βαρδινογιάννης, σε παλαιότερες ή και πιο πρόσφατες κινήσεις και αποφάσεις τους.
Από τον Παναθηναϊκό παραδέχονται πως υπάρχει όντως θέμα Φρέιτας, χωρίς πάντως να επιβεβαιώσουν πως η παραίτηση είναι οριστική και αμετάκλητη. Σε κάθε περίπτωση, εξελίξεις αναμένονται μετά το παιχνίδι της ομάδας με τον Εργοτέλη, για το πρωτάθλημα.
Πηγή: http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου