Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ενταση με Λέτο-Κατσουράνη

Παρά το θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη επί του Αρη, λίγο έλειψε μετά το τέλος του αγώνα να διαταραχθεί το καλό κλίμα, που είχε δημιουργηθεί στο στρατόπεδο των πρασίνων.
Αφορμή στάθηκε η ένταση, που σημειώθηκε στα αποδυτήρια μεταξύ του Κατσουράνη και του Λέτο μετά το τέλος του αγώνα. Οι δύο παίκτες είχαν μία διαφωνία κατά την διάρκεια του αγώνα και ο έλληνας διεθνής ζήτησε τον λόγο από τον αργεντίνο.
Οι δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν μία αψιμαχία, οι τόνοι ανέβηκαν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια. Ωστόσο,  οι συμπαίκτες τους μπήκαν στη μέση και πρόλαβαν τα χειρότερα, χωρίς κάποιους από τους δύο εμπλεκόμενους να δώσει συνέχεια.
Διήμερο ρεπό από Φερέιρα
Αξίζει να σημειωθεί πως άπαντες θέλησαν να αφήσουν πίσω τους το επεισόδιο για να μην διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας. Στην διάθεση αυτή θα βοηθήσει και το διήμερο ρεπό, που αποφάσισε να δώσει ο Φερέιρα στους παίκτες του ως επιβράβευση της νίκης.
Ούτως ή άλλως πάντως, ο πορτογάλος είχε σκοπό να αφήσει ελεύθερους τους παίκτες τους για τις δύο επόμενες μέρες, καθώς μέσα σε λίγες μέρες έδωσαν δύο παιχνίδια, ενώ κι αυτό με την Καβάλα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή (16/1).
Σε ότι αφορά τον Ζιλμπέρτο, ο βραζιλιάνος δεν έχει κάτι το ανησυχητικό. Ενιωσιε απλώς ένα σφίξιμο στον προσαγωγό στο α' 45λεπτο και γι' αυτό αντικαταστάθηκε από τον Φερέιρα. Το ιατρικό επιτελείο μάλιστα τονίζει πως δεν υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του στο ματς με την Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου