Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο Λούα Λούα στον ΠΑΟΚ.

Ο επιθετικός της Ομόνοιας, γνωστός στους έλληνες φιλάθλους από τις θητείες του στον Ολυμπιακό, Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, ο οποίος ωστόσο αντιμετωπίζει με μεγάλη επιφυλακτικότητα της περίπτωση του κογκολέζου στράικερ.
Επιθυμία του Λούα Λούα είναι να αποχωρήσει από το κυπριακό πρωτάθλημα, ενώ δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο επιστροφής του στο ελληνικό. Ο μάνατζέρ του βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και μια εκ των προτάσεων έφθασε και στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο 30χρονος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τούμπα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν φαίνεται πως υπάρχει ο ίδιος ενθουασιασμός και από την πλευρά του Δικεφάλου.
Κι αυτό, γιατί στο φετινό πρωτάθλημα έχει μόλις 5 συμμετοχές με την Ομόνοια, ενώ στα κατά είναι και τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία είχε υποπέσει όταν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.
Το συμβόλαιό του με την κυριακή ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2012, ενώ προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός μέσου μετά το προβλημα που αντιμετωπίζει ο Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου