Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Τρίποντο με ανατροπή η Σαμπντόρια

Η Ρόμα ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 17ο λεπτό ο Βούτσινιτς με ωραία ατομική ενέργεια έγραψε το 1-0, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες στην συνέχεια του πρώτου μέρους, αλλά τόσο ο Κούρτσι όσο και ο Ζούλιο Σέζαρ καθάριζαν τις φάσεις.
Με την έναρξη της επανάληψης ο Κλαούντιο Ρανιέρι αναγκάστηκε να βάλει τον Ζουάν στην θέση του Φελίπε Μεξές, που τραυματίστηκε, αν και δεν... δικαιώθηκε για την απόφασή του.
Στο 55ο λεπτό ο Ζουάν προσπάθησε λανθασμένα να γυρίσει την μπάλα στον Ζούλιο Σέζαρ, επιτρέποντας στον Παλόμπο να μπει στην περιοχή και ο γκολκίπερ της Ρόμα τον ανέτρεψε, με αποτέλεσμα να δεχθεί κόκκινη κάρτα και ο διαιτητής να καταλογίσει το πέναλτι. Ο Ντόνι πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια των ρωμαίων, αλλά δεν κατάφερε να αποκρούσει την εκτέλεση του Πότζι, που ισοφάρισε σε 1-1.
Παίζοντας με παίκτη περισσότερο, η Σαμπντόρια είχε περισσότερες ευκαιρίες, ενώ στο 77` ο Ντι Κάρλο έριξε στον αγωνιστικό χώρο και τον νεοαποκτηθέντα Ματσέντα, που λίγα λεπτά αργότερα είχε και μία ευκαιρία για γκολ. Στο 83ο λεπτό ο Ζουάν δεν μπόρεσε να καθαρίσει την προσπάθεια του νεαρού ιταλού και ο Γκουμπέρι έκλεψε και έκανε το 2-1, χαρίζοντας στους γηπεδούχους το τρίποντο.
Η Σαμπντόρια μάλιστα ολοκλήρωσε με εννέα το ματς, καθώς στο 88` αποβλήθηκε ο Λουτσίνι και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκασταλντέλο δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον ακολούθησε στα αποδυτήρια
Πηγή:  http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου