Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Τα αδέλφια Καλάθη στον ΠΑΟ ?

Τα αδέρφια που έχουν διαπρέψει στον αθλητισμό κατά καιρούς, όντας στην ίδια ομάδα δεν είναι λίγα, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Όπως και να το κάνεις, το να συνεργάζεσαι με έναν απόλυτα δικό σου άνθρωπο είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο συχνά φέρνει σημαντικά οφέλη. Δεν γνωρίζουμε αν στον Παναθηναϊκό το βλέπουν βέβαια από αυτή τη σκοπιά το όλο θέμα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του sport.gr το ενδεχόμενο να δούμε τους αδερφούς Καλάθη να φορούν από του χρόνου μαζί τα πράσινα είναι ιδιαίτερα πιθανό!
Εχει ανέβει επίπεδο
Ο αδερφός του γκαρντ του Παναθηναϊκού, Πατ βγάζει μάτια φέτος με τον Κολοσσό Ρόδου και δεν είναι τυχαίο πως βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 146 πόντους σε σύνολο 10 αγώνων. Η εμφάνιση του δε απέναντι στην ΑΕΚ με 34 πόντους και 14 ριμπάουντ (52 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης!) είναι ενδεικτική του τι μπορεί να πετύχει αν βρεθεί στην μέρα του. Όπως είναι λογικό λοιπόν τα φετινά του κατορθώματα έχουν αρχίσει να τραβούν την προσοχή μεγαλύτερων ομάδων…
Το ενδιαφέρον του ΠΑΟ
Μία από αυτές είναι ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι κοιτούν όλες τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και αυτή του Πατ Καλάθη είναι μία από αυτές. Επίσημη κρούση δεν έχουν σε καμία περίπτωση. Αλλωστε δεν συνηθίζουν να διαπραγματεύονται από τον Γενάρη για τις μεταγραφές του καλοκαιριού… Ωστόσο έχουν δείξει ενδιαφέρον και παρακολουθούν στενά την πορεία του, μένοντας ενήμεροι για τα πάντα!
Το καλοκαίρι όλα πιθανά
Μόλις τελειώσει η σεζόν λοιπόν και ανάλογα με το ποια θα είναι τα τότε δεδομένα, ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτηση του παίκτη. Ο έλληνας άσος δεν δεσμεύεται με συμβόλαιο και το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό. Επομένως αν συνεχίσει να παίζει ανάλογα καλά, τότε η περίπτωση της ένταξης του στο δυναμικό του τριφυλλιού θεωρείται πολύ πιθανή. Ιδιαίτερη προσπάθεια για να πειστεί να έρθει δεν χρειάζεται.
Ο ίδιος είναι θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ωστόσο, όπως είπαμε τα πάντα θα εξαρτηθούν από τα τότε δεδομένα, την οικονομική πολιτική που θα αποφασίσει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός και ποιες θα είναι οι απώλειες του ρόστερ του. Παίρνοντας πάντως παράδειγμα τις φετινές κινήσεις του, είναι φανερή η τάση να αποκτά ότι καλό κινείται στην ελληνική αγορά (Βουγιούκας και Καϊμακόγλου). Ιδωμεν…
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου