Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ο Ρούνι στο MLS!

Ο αδερφός του Γουέιν Ρούνι, Τζον, ετοιμάζει βαλίτσες, αφού αναμένεται να αφήσει την Μεγάλη Βρετανία και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και το MLS.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του MLS, Will Kuhns, ο μικρός Ρούνι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την ομοσπονδία και θα είναι στα draft που θα γίνουν από τις 7 έως τις 11 Ιανουαρίου στο Φορτ Λάουντερντεϊλ της Φλόριντα.
 Στην Αμερική οι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομοσπονδία και όχι με τους συλλόγους τους, όπως έχουμε συνηθίζει στην Ευρώπη.
Ο Τζον Ρούνι αντίθετα με τον αδερφό του έχει αγωνιστεί σε ομάδες αρκετά μικρότερου επιπέδου όπως είναι οι: Μάκλσφιλντ Τάουν, ενώ το 2009 είχε δοκιμαστεί στην Τσάμπιονσιπ με τα χρώματα της Ντέρμπι Κάουντι.

Ωστόσο, το... βάπτισμα του πυρός στο αμερικάνικο πρωτάθλημα το είχε πάρει το περασμένο καλοκαίρι όταν είχε περάσει από δοκιμές στην Σιάτλ Σάουντερς.

Για τη νέα εμπειρία που θα έχει ο νεαρός επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του MLS: "Εδώ και τέσσερις μήνες διαβάζω καθημερινά για το πώς δουλεύει το σύστημα στο MLS. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει
Πηγή : http:// www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου