Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Γ. 0-0

Αμφότερες οι ομάδες είχαν αρκετές και σημαντικές απουσίες, ενώ το ματς δεν ήταν καλό, καθώς έλειπαν οι σημαντικές φάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι πως ουσιαστικά καμία ευκαιρία σε όλο το 90άλεπτο δεν μπορεί χαρακτηριστική σπουδαία, έτσι πρέπει να τα περιμένουμε όλα στο "Ολντ Τράφορντ".
Μαρσέιγ - Μάντσεστερ Γ. 0-0

Γήπεδο: "Βελοντρόμ", Μασσαλία
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Από εκτέλεση φάουλ του Νανί στο 8' και κόντρα στο τείχος η μπάλα έφτασε στον Φλέτσερ, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή και ο Μανταντά μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Στο 21' ο Μπερμπάτοφ δεν πρόλαβε την σέντρα του Νανί στο πρώτο δοκάρι με τον Μανταντά να "καθαρίζει", ενώ στο 41' ο Ρεμί επιχείρησε να σκοράρει με κόρνερ και ο Φαν ντερ Σαρ μπλόκαρε.

Εύκολα στα χέρια του Ολλανδού πορτιέρο κατέληξε η μπάλα μετά την κεφαλιά του Μπραντάο στο 54', ενώ στο 62' έχασε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα η Μαρσέιγ, χωρίς να είναι σπουδαία.

Συγκεκριμένα ο Καμπορέ σούταρε εκτός περιοχής για να γίενι η κόντρα και εν συνεχεία να σουτάρει διαγώνια στην κίνηση ο Αντρέ Αϊεου, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από αριστερό δοκάρι, ενώ ο Μπραντάο ήταν κοντά αλλά δεν κατάφερε να κάνει την προβολή.

Στο 69' ο Νανί έκανε εντυπωσιακό "τακουνάκι" στην περιοχή, αλλά του σουτ του Μπερμπάτοφ κόντραρε, ενώ ο Βούλγαρος έκανε ωραία προσπάθεια στο 82' και πάσα στο Πορτογάλο, αλλά τον Νανί πρόλαβε ο Μανταντά.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Φανί, Μπιά, Σουλεϊμάν Ντιαβαρά, Χέινσε, Εντουάρ Σισέ (70' Μπενουά Σεϊρού), Καμπορέ, Λούτσο Γκονσάλες, Ρεμί (79' Βαλμπουενά), Αντρέ Αϊέου, Μπραντάο.
ΜΑΝ.ΓΙΟΥΝ.: Φαν ντερ Σαρ, Ο'Σέι, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Γκίμπσον (73' Σκόουλς), Φλέτσερ, Νανί, Ρούνεϊ, Μπερμπάτοφ.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου