Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Ίντερ - Μπάγερν 0-1

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται κοντά στην μεγάλη εκδίκηση για την ήττα στον τελικό του Champions League τον περασμένο Μάιο, καθώς νίκησε με 1-0 την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο με γκολ του Μάριο Γκόμεζ στο 90'
Ο Γκόμεζ σκόραρε με κοντινό πλασέ παίρνοντας το... ριμπάουντ μετά από σουτ του Ρόμπεν και απόκρουση του Ζούλιο Σέσαρ, ενώ με αυτό τέρμα έφτασε τα 7 φέτος και τους Σαμουέλ Ετο'ό και Νικολά Ανελκά στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς.

Γενικά το ματς ήταν εξαιρετικό, καθώς αμφότερες οι ομάδες είχαν ρυθμό και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες.
Εντυπωσιακό είναι το στοιχείο πως μετά από αυτό το αποτέλεσμα και οι τρεις ιταλικές ομάδες έχασαν στο πρώτο ματς της φάσης των "16" μέσα στην Ιταλία (Μίλαν από Τότεναμ και Ρόμα από Σαχτάρ).

Ίντερ - Μπάγερν 0-1

Σκόρερ: 90' Μάριο Γκόμεζ
Γήπεδο: "Τζουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο
Διαιτητής: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

Μόλις στο 2' απείλησε ο Αντρέα Ρανόκια για την Ίντερ, ενώ στην απέναντι εστία ο Λουΐζ Γκουστάβο στο 20' είχε καλό μακρινό σουτ με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Σαμουέλ Ετο'ό ζήτησε πέναλτι, ενώ στην επόμενη φάση τροφοδότησε τον Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος από κοντά πλάσαρε για να αποκρούσει ο Τόμας Κραφτ.

Η πρώτη πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 24' για την Μπάγερν με τον Άριεν Ρόμπεν να σεντράρει από δεξιά, τον Φρανκ Ριμπερί να παίρνει την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 33' ο Λούσιο βρέθηκε στην περιοχή της Μπάγερν και ψύχραιμα τροφοδότησε τον Ετο'ό, ο Καμερουνέζος κινήθηκε όμορφα, πλάσαρε, αλλά ο Κραφτ απέκρουσε εντυπωσιακά, ενώ λίγο άουτ πέρασε σουτ του Μάικον σε αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο

Από σέντρα του Ρόμπεν ο Τόμας Μίλερ πήρε την κεφαλιά αμαρκάριστος στο πρώτο δοκάρι και μπάλα πέρασε άουτ δίπλα από το δεύτερο, στο 47'.

Η Μπάγερν είχε δεύτερο δοκάρι, με τον Ρόμπεν αυτήν την φορά στο 53'. Η προσπάθεια ήταν καταπληκτική και ξεκίνησε με μοναδική ντρίμπλα του Σβάινσταϊγκερ, ο οποίος πάσαρε στον Ριμπερί, αυτός έκανε την κούρσα και άφησε στον Τόμας Μίλερ που έδωσε στον Ρόμπεν, με τον Ολλανδό να μπαίνει στην περιοχή, να σουτάρει με το δεξί και την μπάλα να χτυπά στο δεξί δοκάρι του Ζούλιο Σέζαρ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κραφτ απέκρουσε ξανά σουτ του Ετο'ό και εν συνεχεία από κοντά αστόχησε ο Καμπιάσο σπαταλώντας μία μεγάλη ευκαιρία, ενώ αμέσως μετά ο Ρόμπεν έκανε ατομική προσπάθεια και σουτ που πέρασε ψηλά άουτ.

Η Ίντερ απείλησε με την σέντρα-σουτ του Καρζά στο 80', το φάουλ Σνάιντερ που κόντραρε στο 84', την κεφαλιά του Στάνκοβιτς στο 85' και το σουτ του Ετο'ό στο 87', αλλά τελικά όχι απλά δεν έφτασε στο γκολ, αλλά το δέχτηκε.

Ο Άριεν Ρόμπεν έκανε μια από της γνωστές προσπάθειές του από δεξιά, αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή σούταρε με δύναμη, ο Ζούλιο Σέζαρ απέκρουσε, αλλά η μπάλα πήγε στον Μάριο Γκόμεζ που ήταν μόνος στην μικρή περιοχή και με πλασέ άνοιξε το σκορ στο 90'.

ΙΝΤΕΡ: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Ρανόκια (73' Καρζά), Λούσιο, Κίβου, Καμπιάσο, Σανέτι, Τιάγκο Μότα, Στάνκοβιτς, Σνάιντερ, Ετο'ό.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Κραφτ, Λαμ, Τιμοστσούκ, Μπάντστουμπερ, Πράνιτς (38' Μπρένο), Σβάινσταϊγκερ, Λουΐζ Γκουστάβο, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάριο Γκόμεζ.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου