Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού

Περίπου 1.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, έξω από το γήπεδο στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και ξεκίνησαν την μηχανοκίνητη πορεία προς το ΟΑΚΑ προκειμένου να κάνουν διαμαρτυρηθούν για τα όσα έγιναν στο "Καραϊσκάκη", αλλά και όσα επακολούθησαν. Ορισμένοι φίλοι των "πρασίνων" κατευθύνθηκαν προς την οικία του Βαγγέλη Μαρινάκη, όμως τους απώθησε η ΕΛ.ΑΣ.
Οι πορείες διαμαρτυρίας μετά το ντέρμπι στο Φάληρο το περασμένο Σάββατο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" συνεχίζονται από τους φίλους του "τριφυλλιού".

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ, περίπου 1.000 "πράσινοι" οπαδοί έφτασαν στην Λεωφόρος Αλεξάνδρας και ξεκίνησαν την μηχανοκίνητη πορεία προς το Μαρούσι.
Η προσέλευση των οπαδών ξεκίνησε περίπου στις 16:00 έξω από την Θύρα 13 του "Απόστολος Νικολαΐδης", ενώ 1μιση ώρα αργότερα, είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 1.000 άτομα.

Στις 17:35, οι οπαδοί του "τριφυλλιού" έφτασαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και φώναζαν συνθήματα κατά της ΕΠΟ και του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να κλείσουν τα δύο ρεύματα της Κηφισίας. Η διαμαρτυρία των "πρασίνων" κράτησε περίπου 10 λεπτά και στην συνέχεια περίπου 2.000 φίλαθλοι, κατευθύνθηκαν προς το ΟΑΚΑ.,

Το Sport24.gr σας μετέφερε όσα συνέβησαν στην πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του Παναθηναϊκού, που σίγουρα μπορεί να χαρακτηριστεί ειρηνική, αν εξαιρέσουμε ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να φτάσουν στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ψυχικό, όμως οι αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν.
Πηγή : http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου