Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"Εξαφανίστηκαν" τα εισιτήρια για το ντέρμπι

Μονάχα λίγες ώρες κράτησε η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο "Καραϊσκάκη", αφού οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού τα "εξαφάνισαν" όλα.

Άλλο ένα sold out φέτος για την ομάδα του Πειραιά. Ένα sold out βέβαια που δεν μοιάζει με τα άλλα. Δίχως αμφιβολία ήταν το πιο εντυπωσιακό, αφού οι φίλοι του Ολυμπιακού κατάφεραν μέσα σε λίγες ώρες να πάρουν όλα τα "μαγικά χαρτάκια".

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" από τις πρώτες πρωινές ώρες δημιούργησαν ουρές έξω από τα εκδοτήρια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και ανάγκασαν τους ανθρώπους να ξεκινήσουν την διάθεση μισή ώρα νωρίτερα απ' ότι αρχικά είχε οριστεί (09:30 αντί 10:00).
Λίγες ώρες αργότερα, περίπου στη μία, είχαν μείνει μονάχα τα ακριβά εισιτήρια. Αναφερόμαστε φυσικά σ' αυτά που κοστίζουν 90 και 125 ευρώ. Κι όμως, οι ψηλές τιμές, δεν εμπόδισαν τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να τα εξαντλήσουν και αυτά.

Έτσι λοιπόν, η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο κράτησε μονάχα μια ημέρα, έστω κι αν είναι ακόμη νωρίς κι αν το ματς θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο. Η επιθυμία των φιλάθλων του Ολυμπιακού να δώσουν το παρών στο γήπεδο ήταν τεράστια και έτσι αναπόφευκτα ήρθε το εντυπωσιακό sold out.

Πηγή: http://www.sport24.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου