Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Βαριά καμπάνα για Τοροσίδη

Με πέντε αγωνιστικές αποκλεισμού τιμωρήθηκε ο Βασίλης Τοροσίδης για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Οι τρεις αγωνιστικές αφορούν την ενέργειά του να χτυπήσει τον Λέτο και οι δύο επιπλέον καθώς ήταν αρχηγός. Δικαίωμα έφεσης έχουν οι πειραιώτες.

Βαριά ήταν η καμπάνα για τον Βασίλη Τοροσίδη μετά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα (έκανε λόγο για βιαιοπραγία) ο Δημήτρης Καλόπουλος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο φαληρικό γήπεδο.
Η ενέργειά του κατά του Λέτο θα του κοστίσει τη συμμετοχή από τα επόμενα πέντε παιχνίδια του Ολυμπιακού, γεγονός, που σημαίνει ότι θα ο Βαλβέρδε θα στερηθεί των υπηρεσιών του Τοροσίδη στα παιχνίδια με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ (εκτός έδρας), Εργοτέλη, ΑΕΚ και Καβάλα (εντός έδρας).
Ο 25χρονος αμυντικός των ερυθρολεύκων θα τεθεί εκ νέου στη διάθεση του Βαλβέρδε στην προτελευταία αγωνιστική, στο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο.
Η αρχική τιμωρία για τον έλληνα διεθνή ήταν τρεις αγωνιστικές, οι οποίες έγιναν πέντε επειδή ο Τοροσίδης ήταν αρχηγός. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση, χωρίς ωστόσο να μπορεί να προσκομίσει ως αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο του αγώνα.
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου