Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Θωμαΐδης": Υπάρχει νέο υλικό"

Ο Κυριάκος Θωμαΐδης κατέθετε για περισσότερες από δυο ώρες στον Εισαγγελέα και κατά την έξοδο του δήλωσε: "παρέδωσα cd και ιδιόχειρη επιστολή που μου εστάλησαν". Στις 14:00 θα πάει ο Πιλάβιος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν ο πρώτος που πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα και κατέθεσε για περισσότερες από δυο ώρες, δίνοντας όλα τα στοιχεία που έχει στα χέρια του.

Κατά την έξοδο του έκανε σημαντικές δηλώσεις, αφού αποκάλυψε πως παρέδωσε cd's με συνομιλίες παραγόντων και μία ιδιόχειρη επιστολή.
Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο Sentra fm 103.3:

"Παρέδωσα στον Εισαγγελέα cd και ιδιόχειρη επιστολή που μου εστάλησαν στο Blue Sky. Η κατάθεση είναι μυστική και δεν μπορώ να πω περισσότερα όσον αφορά τον αποστολέα".

Για το αν πιστεύει πως αυτή τη φορά θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την πρώτη "παράγκα", δήλωσε:

"Στην παράγκα Νο.1 είχαμε στοιχεία σημαντικά και ενδιαφέροντα τα οποία παραγράφηκαν. Μόνο μετά από ενέργειες δικές μου και του Τριανταφυλλόπουλου καταδικάστηκαν 3 παράγοντες. Για την Νο.2 είμαι πιο αισιόδοξος λόγω και των οικονομικών συγκυριών που μαστίζουν τη χώρα, καθώς η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο να κερδίσει τον λαό".
 Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου