Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Ρώσοι σκάουτερ στην Τούμπα!

Αν και στον ΠΑΟΚ δήλωναν πλήρη άγνοια για το ζωηρό ενδιαφέρον της Ζενίτ για τον Βιεϊρίνια, εντούτοις η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης θα έχει εκπρόσωπό της στο ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Και να είστε σίγουροι ότι δεν θα είναι μόνος! Παρόντες αναμένεται να είναι και εκπρόσωποι των δύο συλλόγων της Μόσχας (ΤΣΣΚΑ, Σπαρτάκ).
Οι πορτογάλοι επιβεβαίωσαν το προ ημερών ρεπορτάζ του Sport.gr για το ενδιαφέρον της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αναφέροντας μάλιστα και λεπτομέρειες για τα ποσοστά που δικαιούται η Πόρτο το 33% από τα δικαιώματα του παίκτη.
Οι πληροφορίες του Sport.gr αναφέρουν ότι τις τελευταίες ώρες οι Ρώσοι έχουν αρχίσει και συλλέγουν ακόμα περισσότερα στοιχεία για τον Βιεϊρίνια, ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που γύρισε το ματς στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που πληροφορήθηκαν σε χρόνο – ρεκόρ οι άνθρωποι της Ζενίτ, κάτι που από μόνο του αποδεικνύει ότι όντως το κλαμπ της Αγίας Πετρούπολης παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του.
Το ότι υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να καταθέσουν πρόταση ακόμα και έξι εκατομμυρίων ευρώ, είναι ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, σύμφωνα με γραφεία μάνατζερ στη Ρωσία, όμως περιμένει να «χτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή… Πότε θα είναι αυτή; Οι πληροφορίες αναφέρουν λίγο πριν από το Πάσχα.
Επιπλέον, λέει πολλά και το γεγονός ότι το βράδυ της Τετάρτης (16/3) θα βρίσκεται άνθρωπός της στην Τούμπα για να τον «τσεκάρει» και στο ματς με την ΑΕΚ. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δεν ήρθε στην χώρα μας την περασμένη Κυριακή με τον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά είχε πληροφορηθεί ότι δεν θα ξεκινούσε βασικός! Μιλάμε δηλαδή για πλήρες σκάουτινγκ και οργανωμένα πράγματα, όχι αστεία…
Η ιστορία Ζενίτ – Βιεϊρίνια θα έχει αρκετά ψωμιά ακόμα. Όντως ο ΠΑΟΚ έχει δίκιο που λέει ότι δεν έχει «ενοχληθεί» κι αυτό γιατί η Ζενίτ δεν έχει καταθέσει καμία επίσημη πρόταση προς το παρόν. Όμως, μελετάει προσεκτικά όλες τις κινήσεις του ΠΑΟΚ και του Βιεϊρίνια προτού βγει μπροστά και χτυπήσει την πόρτα του Δικεφάλου.
Στο μεταξύ, από… μακριά παρακολουθούν την περίπτωσή του και άλλες δύο ομάδες από τη «χώρα της αρκούδας», η ΤΣΣΚΑ και η Σπάρτακ Μόσχας. Και οι δύο έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν τη ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ένωση, όπερ σημαίνει ότι ο Βιεϊρίνια έχει βρεθεί από το πουθενά να είναι το «μήλον της έριδος» στις τρεις κορυφαίες ομάδες της Ρωσίας!
Πηγή : http://www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου