Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Στόχευε ανθρώπους με βελάκια ο Μπαλοτέλι


troktiko   erw Στόχευε ανθρώπους με βελάκια ο Μπαλοτέλι Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν λέει να βάλει μυαλό, αφού για ακόμα μία φορά υπερέβη τα εσκαμμένα. Αυτή τη φόρα όμως το παράκανε παίζοντας βελάκια με ανθρώπινους στόχους! Δεν ξέρουν τι να κάνουν στη Σίτι με τα καμώματα του.
Το ότι ο χαρακτήρας του Μάριο Μπαλοτέλι είναι περίεργος το ξέρουμε εδώ και καιρό, αφού από τα πρώτα χρόνια που τον γνωρίσαμε απασχολούσε περισσότερο τα ΜΜΕ για τα καμώματα του εκτός αγωνιστικού χώρου, παρά μέσα σε αυτόν.
Το γιατί μία ομάδα ξόδεψε βέβαια ένα κάρο λεφτά για να τον αποκτήσει βέβαια είναι το σοβαρό ερώτημα που πρέπει να μας απασχολήσει.
Όπως και να έχει η Μάντσεστερ Σίτι ξόδεψε περίπου 28 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ίντερ και τώρα κλαίνε τα λεφτά τους.
Ο 20χρονος άσος έχει δημιουργήσει ουκ ο λίγα προβλήματα στην Σίτι στους αγώνες, με αποκορύφωμα την αποβολή του στο ματς με την Ντιναμό Κιέβο εντός που κόστισε τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa League, όπως και εκτός αγωνιστικού χώρου με επεισόδια στα οποία λαμβάνει μέρος.
Η τελευταία κουταμάρα όμως του Μπαλοτέλι φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι της υπομονής των ανθρώπων της Σίτι. Τι έκανε ο Ιταλός; Έπαιζε βελάκια με στόχο παιδιά από τις ακαδημίες του αγγλικού συλλόγου!
Όπως καταλαβαίνετε αυτή του η ενέργεια εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας και πλέον τον περιμένει βαριά καμπάνα. Ο ίδιος ωστόσο δεν φαίνεται να τρομάζει ιδιαίτερα και δηλώνει πως από τη στιγμή που ήξεραν πως είναι ζωηρός, θα έπρεπε να είναι έτοιμοι για όλα…
Απο το: anwnimo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου