Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Έβαλαν τα λεφτά Παππάς και Νοτιάς

Μετά τον Πέτρο Παππά που έκανε πράξη την υπόσχεσή του ενισχύοντας το κιτρινόμαυρο ταμείο με 2 εκατ. ευρώ, ήρθε η σειρά του Νίκου Νοτιά να καταβάλλει ένα αντίστοιχο ποσό.
Στην τελική ευθεία πριν τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των απαραίτητων εγγράφων ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχής της ΑΕΚ στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου, φαίνεται ότι στο βάθος του τούνελ υπάρχει φως.

Ο Πέτρος Παππάς κατέθεσε το πρωί τα 2 εκατ. ευρώ που είχε υποσχεθεί, στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας κι αμέσως ξεκίνησαν οι μεταφορές σημαντικών ποσών σε εκείνους των ποδοσφαιριστών οι οποίοι μετά από μεγάλο διάστημα θα νιώσουν πως είναι να πληρώνεσαι!
Το ίδιο συνεπής ήταν και ο Νίκος Νοτιάς, που απέστειλε ένα αντίστοιχο ποσό και όπως φαίνεται θα λυθεί μία και καλή το πρόβλημα και η ΑΕΚ απέφυγε έστω την ύστατη ώρα, μία τραγική εξέλιξη για την ιστορία της.

Ο Νίκος Νοτιάς είναι ο άνθρωπος που κατέβαλε το συγκεκριμένο ποσό αφού η έκκληση του προς τους λοιπούς (α)μετόχους δεν εισακούστηκε. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια… Άπαντες εξαφανισμένοι…

Ο χιώτης επιχειρηματίας είχε δεσμευτεί στον πρόεδρο της ΠΑΕ Σταύρο Αδαμίδη ότι θα μεταβιβάσει το ποσό που απαιτείται και κράτησε την υπόσχεση του. Συνολικά η εταιρία πρέπει να καλύψει ως την Πέμπτη ένα ποσό κοντά στα 4-4,3 εκατ. ευρώ (αναλόγως με κάποιους διακανονισμούς που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα) για να εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Το αρχικό άνοιγμα που έπρεπε να καλυφθεί ως τις 31 Μαρτίου ανέρχετο σε περίπου 5,5 εκατ. ευρώ, ωστόσο με κάποιους χειρισμούς των διοικούντων την ΠΑΕ μειώθηκε τουλάχιστον κατά 1 εκατ. ευρώ, ενδεχομένως και περισσότερο εφόσον επιτευχθούν κάποιοι ακόμα διακανονισμοί οι οποίοι τελούν υπό διαπραγμάτευση.

Αυτοί ως επί το πλείστον αφορούν κυρίως ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν πλέον στην ΑΕΚ, αλλά στους οποίους οφείλονται σημαντικά ποσά. Όπως επί παραδείγματι οι 500.000 ευρώ προς τον αόρατο αριστερό μπακ Χουανφράν.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου