Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Μπαρθελόνα εκλάθε μέντεθ

Παγκόσμιος Διαμαντίδης και με τη βούλα. Η εκπληκτική εμφάνιση του Έλληνα διεθνή έκανε τον γύρο του κόσμου μέσω twitter μπαίνοντας στο τοπ-10 των trends! Αποθέωση και από την El Pais
Αυτό θα πει, όλος ο πλανήτης μιλάει για τον Διαμαντίδη! Με το που τελείωσε ο αγώνας στη Βαρκελώνη, μέσα στα τοπ trends του twitter ήταν ένα ελληνικό επίθετο: Διαμαντίδης! Η εκπληκτική απόδοσή του Έλληνα άσου στο Παλαού Μπλαουγκράνα, άφησε με ανοιχτό το στόμα τους πάντες.

Και γι αυτό το όνομά του ήταν στα πιο δημοφιλή θέματα του twitter, λίγα λεπτά μετά το τέλος του συγκλονιστικού αγώνα.
Δεν συμβαίνει συχνά το όνομα ενός Έλληνα να βρίσκεται τόσο ψηλά στο twitter. Είναι πολύ δύσκολο, άλλωστε, αν φανταστεί κανείς ότι η Ελλάδα είναι μικρή χώρα και δεν μπορεί να "εξαπλωθεί" τόσο πολύ στον συγκεκριμένο χώρο.



Παρόλα αυτά ο Διαμαντίδης έκανε τον γύρο του κόσμου. Κι όπως έγραψε η El Pais "η Μπαρτσελόνα έπνιξε την ιδιοφυΐα του Διαμαντίδη"



Πάρα πολλά tweets αποθεώνουν τον Έλληνα άσο. Οι Ισπανοί του βγάζουν το καπέλο και παραδέχονται ότι πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες στον κόσμο. Το καλύτερο πάντως το έγραψε ένας Έλληνας και το αντιγράφουμε, ελπίζουμε με την... άδειά του: " Μπαρθελόνα εκλάθε μέντεθ. Μόλτο ριθπέτο α λε γκράντε πεκτούρα ντε Παναθηνάικοθ"
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου