Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Τζόρβας φεύγει, Σηφάκης έρχεται

Το καλοκαίρι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης του Αλέξη Τζόρβα από την Παιανία και στον Παναθηναϊκό έχουν αρχίσει ήδη να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που όντως "ξενιτευτεί". Επικρατέστερος όλων ο Μιχάλης Σηφάκης του Άρη.
Ιταλικές "σειρήνες"  θέλουν να προσελκύσουν τον Τζόρβα στο Καμπιονάτο και σίγουρα ο Έλληνας γκολκίπερ δεν βλέπει με κακό μάτι τη μετακόμιση του στη χώρα με την καλύτερη σχολή τερματοφυλάκων στον κόσμο.

Αν συμβεί αυτό, τότε οι "πράσινοι" σε περίπτωση που στραφούν προς την απόκτηση κάποιου τερματοφύλακα απ' το ελληνικό πρωτάθλημα, σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday", αυτός θα είναι ο Μιχάλης Σηφάκης.
Στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να ρισκάρουν με μια άγνωστη λύση, γι' αυτό και θα ρίξουν δίχτυα στον διεθνή πορτιέρο του Άρη.

Μάλιστα, το γεγονός πως το συμβόλαιο του Σηφάκη λήγει το καλοκαίρι του 2012 θα αποτελέσει ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του "τριφυλλιού" για να επιτύχει μια καλύτερη τιμή.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν φήμες για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τόσο για τον Κωνσταντόπουλο της Κέρκυρας όσο και για τον Γιούρκεν Μάχο του Πανιωνίου. Η αστάθεια όμως που έχει επιδείξει ο πρώτος στο β' γύρο του πρωταθλήματος και το αποτυχημένο πέρασμα του δεύτερου από την ΑΕΚ, έκαναν τις περιπτώσεις αυτές να ατονήσουν.

Συνεπώς, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Μιχάλης Σηφάκης, αφού πρώτα επί Σάντος πήρε τη θέση του Τζόρβα κάτω απ' τα δοκάρια της Εθνικής, επί ενός άλλου Πορτογάλου, του Φερέιρα, να κάνει το ίδιο και στον Παναθηναϊκό.
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου