Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Η πιο καυτή θαυμάστρια της Ρόμα!

Κατά το όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη! Τώρα καταλαβαίνω γιατί η Μαρίκα Μπαλντίνι χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η πιο όμορφη γυναίκα οπαδός της Ιταλίας!
 Όχι πως οι υπόλοιπες ιταλίδες δεν είναι καρακουκλάρες… Τώρα όμως η καλλονή που βλέπεται διχάζει το ιταλικό κοινό. Διότι έρχεται ντέρμπι  Λάτσιο-Ρόμα κι εκείνη φωτογραφίζεται με τα χρώματα των «τζιαλορόσι». Σου είπα πόσο σε λάτρεψα αυτή τη στιγμή;  Φυσικά είπε και κάτι με το οποίο πέσαμε από τα σύννεφα. Πως εκτός της Ρόμα, μεγάλη αδυναμία έχει και στον «καπιτάνο», Φραντσέσκο Τότι! Σοβαρά; Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Αναλυτικά τα όσα είπε το πανέμορφο μοντέλο στην ιστοσελίδα «Calciomercato.it»:
Νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βασιλεία, οι ελπίδες σου ώστε να δοθεί τέλος στην κρίση της Ρόμα φαίνονται να παίρνουν σάρκα και οστά...
"Είμαι πραγματικά ευχαριστημένη, ίσως αυτή είναι η καλή χρονιά για να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά και στο Καμπιονάτο έχουμε πιθανότητες να καλύψουμε το χαμένο έδαφος, ειδικά αν την Κυριακή καταφέρουμε να νικήσουμε στο ντέρμπι. Ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά ο επίλογος θα είναι διαφορετικός σε σχέση με την περασμένη σεζόν".
Η Λάτσιο είναι πρωτοπόρος, τί είναι αυτό που σε φοβίζει από τους μπιανκοτσελέστι;
"Είναι πιο δυναμικοί αυτή την περίοδο και επειδή έχουν την δυνατότητα να ξεκουράζονται μέσα στην εβδομάδα (σ.σ η Λάτσιο δεν συμμετέχει φέτος στα Κύπελλα Ευρώπης) έρχονται στον αγώνα με τη μέγιστη ενέργεια. Όμως στην τελική δεν φοβάμαι κάτι: όποιος υποστηρίζει τη Ρόμα δεν χάνει ποτέ!"
Γεννήθηκε η νέα Φερίλι;
"Μακάρι (γελάει όταν την συγκρίνουν με τη Σαμπρίνα Φερίλι, η οποία το 2001 έκανε στριπτίζ γιορτάζοντας το πρωτάθλημα της Ρόμα)! Είναι τιμή για μένα και μόνο που το ονειρεύομαι, θεωρώ ότι είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες στην Ιταλία. Από αυτή την άποψη, η Ρόμα νικάει με 10-0 τη Λάτσιο".
Και στους οπαδούς της ομάδας σου τί έχεις να πεις;
"Θα τα πούμε την Κυριακή στην curva sud (το πέταλο στη νότια πλευρά του γηπέδου που θα φιλοξενήσει τους φίλους των "τζαλορόσι"), δεν βλέπω την ώρα! Ας κάνουμε την προσευχή μας, έχω έτοιμη μία μικρή έκπληξη για τους οπαδούς μας..."
Πηγή : http://sportygossip.com/







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου