Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ιδανικός αυτόχειρας στο ΟΑΚΑ ο Αστέρας Τρίπολης όχι μόνο έχασε 1-0 από τον Παναθηναϊκό με αυτογκόλ του Πιπίνη στο 82' αλλά έπεσε και στην Football League. "Ασφαιροι" οι "πράσινοι" δεν έπεισαν και πάλι με την εμφάνισή τους παρά τις ευκαιρίες στο φινάλε με τον Σισέ.
Επαιζε με την πλάτη στον τοίχο και δεν τα κατάφερε ο Αστέρας Τρίπολης που γνώρισε την πρώτη του ήττα εκτός έδρας στις συναντήσεις του με τον Παναθηναϊκό, που για μια ακόμα φορά έμεινε στην μετριότητα.

Ειρωνεία της τύχης πως οι Αρκάδες που είχαν μείνει από το 80' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αράς, ηττήθηκαν με αυτογκόλ του Πιπίνη στο 82' (προσποίηση του Σαριέγκι για κεφαλιά).
Στο άδειο ΟΑΚΑ οι "πράσινοι" ήθελαν την νίκη κόντρα στους Αρκάδες προκειμένου να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στις Σέρρες, ωστόσο και πάλι οι παίκτες του Φερέιρα δεν είχαν θετική εμφάνιση.

Παρόλο αυτά "ξόρκισαν" τον "κακό τους δαίμονα" στο Ολυμπιακό στάδιο και έστω με αυτογκόλ μετά από προσπάθεια του εξαιρετικού Σαριέγκι, ο Πιπίνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του που αυτομάτως (λόγω της νίκης της Κέρκυρας) γκρεμίστηκε στην Football League.

Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο

Διαιτητής: Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Ευθυμιάδης Δαμιανός (Πιερίας) - Γούκος Δημήτριος (Ηπείρου)





Τέταρτος διαιτητής: Χαραλαμπίδης Ναθαναήλ (Καβάλας)

Κίτρινες: Γκοβού, Νίνης / Ορόθκο, Αράς, Ουντότζι, Μάρτινς

Γκολ: 82' αυτογκόλ Πιπίνη

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Ιωαννίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (75' Κλέιτον), Καραγκούνης (60' Νίνης), Χριστοδουλόπουλος (75' Γκοβού), Λέτο, Σισέ.

Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Πιπίνης, Ματούσιακ, Μάρτινς (76' Αρσένιεβιτς), Μπαστία, Ρουμπίλ, Αράς, Μπαρτολίνι, Ουντότζι (67' Κερ), Ορόθκο, Λαδάκης (85' Παπάζογλου).
Πηγή : http://www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου